Yardım bahanesiyle yaklaştı, paraları kendi hesabına aktardı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Yardım bahanesiyle yaklaştı, paraları kendi hesabına aktardı

08.08.2020 14:21  Güncelleme: 10:51

Yardım bahanesiyle yaklaştı, paraları kendi hesabına aktardı Gaziantep'te, ATM'den para çekmeye çalışan yaşlı vatandaşlara yardım etme bahanesiyle yaklaşıp, paraları kendi hesabına aktararak pek çok kişiyi dolandıran şüpheli şahıs yakalandı.

Yardım bahanesiyle yaklaştı, paraları kendi hesabına aktardı

GAZİANTEP - Gaziantep'te, ATM'den para çekmeye çalışan yaşlı vatandaşlara yardım etme bahanesiyle yaklaşıp, paraları kendi hesabına aktararak pek çok kişiyi dolandıran şüpheli şahıs yakalandı.

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, Şahinbey ilçesinde banka ve PTT ATM'lerinde işlem yapan vatandaşları yardım etme bahanesiyle dolandıran şüpheli şahıs hakkında çalışma yaptı. Yapılan çalışmalarda, para çekme ve para gönderme konusunda özellikle yaşlı vatandaşlara yardımcı olma bahanesiyle yaklaşan ve vatandaşların paralarını kendi hesabına havale eden şüpheli şahıs yakalandı. Yakalanan şüpheli şahsın 7 farklı dolandırıcılık olayını gerçekleştirdiği ve müştekilere ait parayı kendi hesabına havale-EFT yaptığı tespit edildi.

Yakalanan şüpheli adli mercilere sevk edildi.

Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Yardım bahanesiyle yaklaştı, paraları kendi hesabına aktardı - Son Dakika


Advertisement