Yozgat merkezli DEAŞ operasyonunda 2 şüpheli tutuklandı - Son Dakika
3.Sayfa

Yozgat merkezli DEAŞ operasyonunda 2 şüpheli tutuklandı

Yozgat merkezli DEAŞ operasyonunda 2 şüpheli tutuklandı

Yozgat merkezli 2 ilde gerçekleştirilen operasyonda DEAŞ terör örgütüne üye oldukları şüphesiyle gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı. Yapılan aramalarda ise akıllı cep telefonları, laptop bilgisayar, flash bellek, sim kartları ve örgüte ait dokümanlar ele geçirildi. Tutuklanan şüpheliler Yozgat Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'na gönderildi.

29.03.2024 19:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yozgat merkezli 2 ilde silahlı terör örgütü DEAŞ'a yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 2 şüpheli tutuklandı.

Yozgat Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma çerçevesinde İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, DEAŞ silahlı terör örgütü üyelerine yönelik 2 ayrı adrese eş zamanlı operasyon düzenledi.

Şüpheli şahısların ev ve eklentilerinde yapılan aramalarda ise 7 adet akıllı cep telefonu, 1 adet laptop bilgisayar 3 adet flash bellek, 7 adet sim kartı ve bir miktar para ile örgüte ait dokümanlar ele geçirildi.

Operasyonda gözaltına alınan şüpheliler çıkarıldıkları adli adli makamlarca tutuklanarak Yozgat Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna gönderildi. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Yozgat merkezli DEAŞ operasyonunda 2 şüpheli tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement