Ana Yolda Geri Manevra Yapan Taksiye Minibüs Çarptı: 1 Yaralı - Son Dakika
3.Sayfa

Ana Yolda Geri Manevra Yapan Taksiye Minibüs Çarptı: 1 Yaralı

Ana yolda geri manevra yapan taksiye minibüs çarptı: 1 yaralıİSTANBUL - Bağcılar'da ana yolda yanlış girdiği sapaktan geri çıkamaya çalışan taksiye arkadan gelen bir minibüs çarptı.

15.08.2018 17:11

Ana yolda geri manevra yapan taksiye minibüs çarptı: 1 yaralı

İSTANBUL - Bağcılar'da ana yolda yanlış girdiği sapaktan geri çıkamaya çalışan taksiye arkadan gelen bir minibüs çarptı. Çarpmanın etkisiyle orta refüje çıkan takside bulunan bir yolcu yaralandı.

Kaza Bağcılar Habipler yolunda meydana geldi. İddiaya göre; 34 TBJ 96 plakalı ticari taksi sürücüsü Altınşehir'e doğru seyir halindeyken yanlış bir yola girdi. Buradan geri çıkmaya çalışan taksiye arkadan gelen bir minibüs çarptı. Çarpmanın etkisiyle ticari taksi orta refüje savruldu. Kazayı gören vatandaşlar hemen olay yerine gelirken, durumu polis, sağlık ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri taksi içerisinde yaralanan Türkan Akdoğan'a ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Akdoğan yapılan ilk müdahalenin ardından ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri kaza ile ilgili çalışma başlattı.

Ana Yolda Geri Manevra Yapan Taksiye Minibüs Çarptı: 1 Yaralı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Ana Yolda Geri Manevra Yapan Taksiye Minibüs Çarptı: 1 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement