Barakası ve Eşinin Tedavi Parası Yandı - Son Dakika
3.Sayfa

Barakası ve Eşinin Tedavi Parası Yandı

Barakası ve Eşinin Tedavi Parası Yandı

Bolu'da, 65 yaşındaki Ali Soner'in eşiyle birlikte oturduğu tek katlı baraka, sobadan çıkan yangında kül oldu. Ali Soner, eşinin tedavisi için borç aldığı 2 bin liranın da yandığını söyledi.

22.10.2016 15:25  Güncelleme: 16:04

Bolu'nun Sağlık Mahallesi, Dağıstanlı Sokak'ta saat 11.30 sırlarında, 65 yaşındaki Ali Soner'in eşiyle birlikte oturduğu tek katlı baraka, sobadan çıkan yangında kül oldu. Ali Soner, eşinin tedavisi için borç aldığı 2 bin liranın da yandığını söyledi.

SOBAYI YAKIP BAHÇEYE ÇIKTI

Ali Soner'in, sobayı yakarak bahçeye çıkmasından sonra evde yangın çıktı. Sobadan sıçrayan kıvılcımın neden olduğu tahmin edilen yangını gören Ali Soner, itfaiyeye haber verdi. Gelen itfaiye ekibi alevlere müdahale ederek yangını söndürdü. Ancak baraka ve içindeki eşyalar büyük oranda yandı.

Barakası ve Eşinin Tedavi Parası Yandı

EŞİNİN TEDAVİ PARASI DA YANDI

İtfaiyenin çalışmasını izlerken büyük üzüntü yaşayan Soner, soğuk olduğu için sobayı yaktığını, bahçeye çıktıktan sonra patlama sesi ile birlikte yangın çıktığını söyledi. Eşinin solunum güçlüğü çektiği için hastanede tedavi gördüğünü anlatan Soner, "Eşimin tedavisi için borç para bulmuştum. Yangında o da gitti. 2 bin lira para vardı. Yanan yansın. Şükür bize bir şey olmadı" dedi. Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Barakası ve Eşinin Tedavi Parası Yandı

Kaynak: DHA

Son Dakika 3.Sayfa Barakası ve Eşinin Tedavi Parası Yandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement