Eski Ekmek Fırınına Kumar Baskını! Polis Bile Şaşırdı - Son Dakika
3.Sayfa

Eski Ekmek Fırınına Kumar Baskını! Polis Bile Şaşırdı

Eski Ekmek Fırınına Kumar Baskını! Polis Bile Şaşırdı

Sakarya'nın Hendek ilçesinde faaliyette olmayan bir ekmek fırınına yapılan baskında kumar oynandığı iddia edilen malzemeler ele geçirildi.

13.06.2016 16:28  Güncelleme: 17:36

Hendek Polisi, Büyükdere Mahallesindeki eski bir ekmek fırınında kumar oynatıldığı bilgisi üzerine baskın yaptı. Eski fırının içinde 19 masa konularak kumar oynatıldığı görüldü.

EMNİYETE, FIRINDA KUMAR OYNANDIĞI BİLGİSİ GELDİ

Hendek İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, istihbarat çalışmaları sonucunda Hendek Büyükdere Mahallesi'nde faaliyette bulunmayan bir ekmek fırınında kumar oynandığı bilgisine ulaştı.

FIRININ İÇİNDE 19 MASA VE TOPLAMDA 143 MARKA ELE GEÇTİ

İş yeri sahibi olan baba- oğul Ş.İ ve E.İ ile birlikte fırının içine giren ekipler gözlerine inanamadılar. Kullanılmayan fırının içerisinde 19 adet masa ve masaların üzerinde toplamda 1143 adet marka olduğunu gördüler.

Gözaltına alınarak İlçe Emniyet Müdürlüğüne getirilen iş yeri sahibi Ş.İ. ve oğlu E.İ'nin hakkında "Kumar oynatmak için yer temini sağlamak" suçundan işlem yapıldıktan sonra serbest bırakıldığı bildirildi.

Kaynak: AA

Son Dakika 3.Sayfa Eski Ekmek Fırınına Kumar Baskını! Polis Bile Şaşırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • MİSAFİR: zaten en büyük kumar loto altılı serbest vergili oluyor kumarhane ist asya ve avrupa bölgesinde 2 adet olması lazım böylelikle kacak önlenmiş olur vergiside alınır 3 0 Yanıtla

Advertisement