Putin: Diğer Ülkeler Karşısında Bariz Rekabet Üstünlüğüne Sahibiz - Son Dakika
Dünya

Putin: Diğer Ülkeler Karşısında Bariz Rekabet Üstünlüğüne Sahibiz

Putin: Diğer Ülkeler Karşısında Bariz Rekabet Üstünlüğüne Sahibiz

Rusya Devler Başkanı Putin, "Rusya değişiyor, Avrupa değişiyor, tüm dünya değişiyor. Birçok sorunumuz var ancak diğer ülkeler karşısında bariz rekabet üstünlüğüne sahibiz" dedi.

16.04.2016 21:59  Güncelleme: 22:05

Rusya Devlet Başkanı Putin, Rossiya-1 televizyonunda yayınlanan 'Vesti v Subbotu' programına demeç verdi. Putin, "Rusya değişiyor, Avrupa değişiyor, tüm dünya değişiyor. Birçok sorunumuz var ancak diğer ülkeler karşısında bariz rekabet üstünlüğüne sahibiz" dedi.

"RUSYA DİĞER ÜLKELER ÜZERİNDE BARİZ REKABET ÜSTÜNLÜĞÜNE SAHİP"

Rusya Devlet Başkanı Putin, yaşanan bazı sorunlara rağmen Rusya'nın diğer ülkeler üzerinde bariz rekabet üstünlüğüne sahip olduğunu vurguladı.

Rossiya-1 televizyonunda yayınlanan 'Vesti v Subbotu' programına demeç veren Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Tomsk'ta öğrenim gören Litvanyalı bir öğrencinin perşembe gün gerçekleştirilen 'Direkt Hat' programında kendisine soru yöneltmesine değindi.

"RUSYA DIŞARIDAN GÖÇ ALIYOR"

Rusya'nın dışarıdan göç aldığına özellikle dikkat çeken Putin, "Rusya değişiyor, Avrupa değişiyor, tüm dünya değişiyor. Birçok sorumuz var ancak diğer ülkeler karşısında bariz rekabet üstünlüğüne sahibiz" dedi.

"RUSYA'DA NÜFUS ARTIYOR"

Litvanya nüfusunun 1990'lı yıllardan bu yana üçte bir oranında azaldığını hatırlatan Putin, " Letonya'da durum daha kötü, Estonya'da biraz daha iyi. Ancak dışarıya göç devasa boyutta" dedi. Putin, Rusya'nın ise dışarıdan göç aldığının ve ülkede nüfusun arttığının altını çizdi.

Kaynak: tr.sputniknews.com

Son Dakika Dünya Putin: Diğer Ülkeler Karşısında Bariz Rekabet Üstünlüğüne Sahibiz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • Yaaa: Burası TÜRKİYE YOOOK ÖYLE 11 2 Yanıtla
  • Gy: Hiçbir üstünlüğün yok. Halkının açlıktan nefesi kokuyor. Nataşalarınız yakında Türkiye sınırlarına dayanacak. Fazla değil bir iki ay. 5 4 Yanıtla
  • Yuh: Sen önce ac insanlarini doyur kac dolar gelirle yasamaya calisiyor vatandaslarin 3 0 Yanıtla
  • Obüs: Turkiyenin acil mehteran bolugunu toplayip rusyayi feth etmesi lazim.obuslerimizi 70 model f16 larimizi hesaba katmiyo galiba putin. 1 1 Yanıtla
  • bursa: Tc de kimsenin hesaba katmadığı manevi ruh var.Allah o atom bombalarınında bütün dünyanında üstesinden gelir.şükürler olsun inancımız tam.islam hakim olacak bir gün isteselerde istemeselerde 1 0 Yanıtla
  • er: SIZDEDE KARI NUFUSU ARTIYOR 1 0 Yanıtla
  • Elazığ : NATOya niye demiyon yemez çünkü 1 0 Yanıtla

Advertisement