Sapık Çift, Kız Çocuğu Sahibi Olup Cinsel Tacizde Bulunmayı Hayal Etti - Son Dakika
Dünya

Sapık Çift, Kız Çocuğu Sahibi Olup Cinsel Tacizde Bulunmayı Hayal Etti

Sapık Çift, Kız Çocuğu Sahibi Olup Cinsel Tacizde Bulunmayı Hayal Etti

Cep telefonu uygulaması sayesinde tanışan ahlaksız çiftin, kız çocuğu sahibi olup cinsel tacizde bulunma fantezisi kurdukları, yargılandıkları mahkemede ortaya çıktı.

10.06.2016 09:42  Güncelleme: 10:31

İngiltere'nin Hull şehrinde hakim karşısına çıkan Aimee Esnee (30) ve Philip Riddiford-Bell (32) çiftinin 'tiksindirici' çocuk cinsel tacizinin görüntülerini birbirleriyle paylaştıkları belirlendi. Riddiford-Bell'in cep telefonunda, aralarında 4 yaşında çocuklara tecavüz görüntülerinin de yer aldığı 477 adet görsel bulundu. Genç adamın cep telefonunda bulunan ve 'A Kategorisi' olarak nitelenen 164 fotoğrafın, hukuk nazarında en kötü şekilde tanımlanabilecek içerikler olduğu bildirildi.

HAKİM, İĞRENÇ FOTOĞRAFLARI TARİF EDEN SAVCIYI SUSTURDU

Duruşma salonunda aşırı derecede rahatsız edici fotoğrafların detaylarını anlatan savcı Stephen Welch'in sözlerine daha fazla tahammül edemeyen mahkeme hakimi Simon Jack, savcıya fotoğrafları tarif etmeyi bırakmasını söyledi. Polis, Esnee'nin cep telefonunda çocuklara ait 63 adet müstehcen fotoğraf buldu. Bu fotoğraflardan sekiz tanesi 'A Kategorisi' olarak sınıflandırıldı. Genç kadın daha sonra polislere 'çocuklara ilgi duyduğunu' olduğunu itiraf etti. Yargılanan sapık çift, çocuklara ait müstehcen fotoğraflara sahip olmalarından ötürü suçlu bulundu. Riddiford-Bell ayrıca bazı uygunsuz fotoğrafları yaymak ithamından suçlu bulundu. Zanlının, müstehcen fotoğrafları Esnee'ye gönderdiği, kadının da Riddiford-Bell'i daha fazla fotoğraf göndermesi hususunda teşvik ettiği ortaya çıktı.

BİRLİKTE BİR KIZ ÇOCUĞU YAPIP ONA TACİZDE BULUNMAK İSTEMİŞLER

Savcı Stephen Welch: "Yargılanan çift, bizlere ahlak bozukluğunun derinliklerini gösterdi. Riddiford-Bell'in gönderdiği fotoğraflar, sadece 18 yaş altındaki genç kızlara ait değildi. O fotoğraflar, istismarın en vahşi halinin kurbanı olan küçücük çocuklara aitti. Esnee ve Riddiford-Bell birlikte bir kız çocuğu sahibi olmayı ve ona cinsel tacizde bulunmayı dile getirdiler." sözleriyle duruşma salonunda bulunanları hayretler içinde bıraktı. Riddiford-Bell'in küçük çocuğa cinsel taciz fantezisini internet ortamında bir erkekle de paylaştığı ortaya çıktı. Kimliği belirlenemeyen adamın, 7 yaşındaki kızıyla cinsel ilişkide bulunduğunu iddia ettiği ifadeler de mahkeme tutanaklarına yansıdı.

HAKİMİN CİNSEL İSTİSMARCILAR LİSTESİ KARARI KADINI AĞLATTI

Hakim Simon Jack, Riddiford-Bell'i üç yıl hapse mahkum etti. Ayrıca suçlu bulunan adamın ömrü boyunca 'cinsel taciz suçluları listesi'nde kalmasına hükmetti. Hakim Jack, daha küçük rolü olduğunu belirtiği Esnee'yi altı ay hapse mahkum etti. Kadının iki yıl boyunca suç işlememesi kaydıyla hakkında verilen altı aylık hapis cezasının uygulanmayacağı açıklandı. 7 sene boyunca cinsel taciz suçluları listesinde adının yer alacağı kararı açıklandığında ise, Esnee gözyaşlarını tutamayarak ağlamaya başladı.Hakim Jack, genç kadının ayrıca bir rehabilitasyon merkezine giderek tedavi olmasına, tedavi masrafı olan 1000 sterlinin her ay 50 sterlin olarak Esnee tarafından geri ödenmesine hükmetti.

Son Dakika Dünya Sapık Çift, Kız Çocuğu Sahibi Olup Cinsel Tacizde Bulunmayı Hayal Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • divane: Ramazan ramazan bu nedirya habermi bulamuyosunuz insanları nefrete sürüklüyosunuz ... 9 0 Yanıtla
  • !!!: Allah belanizi versin insan müsveddeleri.siz ne biçim mahlukatsınız.dünya sizin gibilerden tamamen temizlenir inşallah 9 0 Yanıtla
  • Tuba: Her gecen gun bu haberleri okuyunca evladimi nasil topluma birakacagim aklima geliyor baska evlat sahibi olmak istemiyorum 7 0 Yanıtla
  • Lori: Irezil herifler 4 0 Yanıtla
  • Fir: Listeye alma darağacına al kesin hijyen 1 0 Yanıtla
  • Yuh: Ne yiyonuzne iciyonuz neyin kafasi bu la? Acilen kendinize gelin. 0 0 Yanıtla

Advertisement