İphone 8 İşlemcisi A11'in Görseli Sızdırıldı! - Son Dakika
Ekonomi

İphone 8 İşlemcisi A11'in Görseli Sızdırıldı!

İphone 8 İşlemcisi A11\'in Görseli Sızdırıldı!

Bu ay ismi henüz belli olmasa da yeni iPhone ile ilgili neredeyse herşeyin belli olduğu bir ay. Sızdırılan HomePod yazılımı iPhone 8'in bütün özelliklerini ortaya çıkarırken yayınlanan videolar ile birlikte iPhone 8'in renk seçeneklerini öğrenmiş olduk.

19.08.2017 13:10

Bu ay ismi henüz belli olmasa da yeni iPhone ile ilgili neredeyse herşeyin belli olduğu bir ay. Sızdırılan HomePod yazılımı iPhone 8"in bütün özelliklerini ortaya çıkarırken yayınlanan videolar ile birlikte iPhone 8"in renk seçeneklerini öğrenmiş olduk.

Arkası tamamen cam olan iPhone 7s Plus"ın da görüntülendiği videolardan sonra Slashleaks, iPhone 8"de kullanılacak olan A11 yongasının görüntülerini sızdırdı.

iPhone 8 işlemcisi A11"in görseli sızdırıldı!

Apple"ın her yıl yeni iPhone modellerinde kullandığı A serisi işlemcilerin devamı olan A11 sadece iPhone 8"de kullanılacak. iPhone 7s serisinde hangi işlemci olacağı netlik kazanmadı.

İphone 8 İşlemcisi A11'in Görseli Sızdırıldı!

Apple"ın yeni A11 işlemcisini, Tayvan Semiconductor Manufacturing Company"nin (TSMC) ürettiği biliniyor. TSMC, Apple A11"de 10nm FinFET üretim teknolojisini benimsiyor. Geçtiğimiz haftalarda A11 üretiminin başladığını duyurmuştuk.

10nm üretim süreci, işlemci zar alanına daha fazla transistör yerleştirileceği anlamına geliyor. Böylece A11, selefine göre daha verimli çalışacak ve daha az ısınacak. iPhone 8"de yer alacak yeni özelliklerin pil ömrüne olumsuz etkisini Apple"ın A11 işlemci ile ortadan kaldıracağı düşünülüyor.

Kaynak: Shiftdelete

Son Dakika Ekonomi İphone 8 İşlemcisi A11'in Görseli Sızdırıldı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement