Tüsiad'ın Kadın-erkek Eşitliği Temalı Kısa Film Yarışması - Son Dakika
Ekonomi

Tüsiad'ın Kadın-erkek Eşitliği Temalı Kısa Film Yarışması

Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği'nin (TÜSİAD) düzenlediği "Kadın Erkek Eşitliği Hakkında Her Şey" adlı kısa film yarışmasında başvuru süresi 21 Kasım Cuma gününe kadar uzatıldı.

14.11.2014 16:07

Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği'nin (TÜSİAD) düzenlediği "Kadın-Erkek Eşitliği Hakkında Her Şey" adlı kısa film yarışmasında başvuru süresi 21 Kasım Cuma gününe kadar uzatıldı.

TÜSİAD açıklamasına göre dernek, cinsiyet eşitliği konusunda kamuoyunda farkındalık yaratmak amacıyla üniversite öğrencilerine yönelik "Kadın-Erkek Eşitliği Hakkında Her Şey" adlı bir kısa film yarışması düzenliyor.

Yarışma kapsamında "Kadın-erkek eşitliğinden ne anlıyorsunuz?", "Kadın-erkek eşitliği nasıl olmalı?", "Mevcut eşitsizlikler sizi ve çevrenizi nasıl etkiliyor?" gibi sorulara cevap aranacak.

Yarışmada "en çok 1 dakika süreli" ve "en çok 5 dakika süreli" olmak üzere iki kategoride kısa film başvuruları alınacak.

Başvuru süreci 1 hafta uzatılan yarışmaya son katılım tarihi 21 Kasım 2014 olarak belirlendi. Ön elemeyi geçen eserler; Nuri Çolakoğlu, Prof. Dr. Yıldız Ecevit, Nur Ger, Tomris Giritlioğlu, Şener Şen, Alin Taşçıyan, Yavuz Turgul, Hülya Uçansu, Uğur Vardan ve Serra Yılmaz'dan oluşan jüri üyeleri tarafından değerlendirecek.

Yarışmada her bir kategori için birincilik ödülü 7 bin 500 lira, ikincilik ödülü 5 bin lira, üçüncülük ödülü ise 3 bin lira olarak belirlendi.

Kazananlar Ocak 2015'te TÜSİAD tarafından düzenlenecek konferans kapsamındaki ödül töreninde açıklanacak ve ödüller sahiplerine takdim edilecek. İstanbul dışından katılım sağlayıp, ödül kazanan yarışmacılara da yurtiçi ulaşım ve konaklama desteği sağlanacak. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Tüsiad'ın Kadın-erkek Eşitliği Temalı Kısa Film Yarışması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement