Yıldönümü Çiçekleri İle Eşinizi Mutlu Edin - Son Dakika
Ekonomi

Yıldönümü Çiçekleri İle Eşinizi Mutlu Edin

Yıldönümü Çiçekleri İle Eşinizi Mutlu Edin

Eşlerin birbirlerine hediyeler aldıkları evlilik yıldönümlerinin olmazsa olmaz hediyesi ise çiçeklerdir.

25.11.2015 09:16  Güncelleme: 10:58

Evlilik yıldönümü, birçok ülkede özel olarak kabul edilen ve kutlanan anlamlı bir gündür. Eşlerin birbirlerine hediyeler aldıkları evlilik yıldönümlerinin olmazsa olmaz hediyesi ise çiçeklerdir. Yıldönümü çiçekleri eskiden sadece kadınlara gönderilse de, günümüzde kadınlar da erkeklere yıldönümü çiçeği göndermektedir.

TEŞEKKÜRÜN İFADESİ

Hayatınızı birleştirdiğiniz, kalbinizi verdiğiniz eşinize gönderdiğiniz çiçekler, hayatınıza kattığı sayısız güzellik için için büyük bir teşekkürün ifadesidir. Hayatınızın en önemli ve özel günlerinden birisi olan evlilik gününüzü, her sene yaşatarak hem aşkınızı tazeleyin hem de eşinizle aranızdaki bağınızı güçlendirin.

Sabah gözlerini açtığında, yeni güne en sevdiği çiçeklerin büyüleyici kokusuyla başlamak eşiniz için büyük bir mutluluk olacaktır.

ÇİÇEK AŞKIN DIŞA VURUMU

Evlilik yıldönümünün yanı sıra, sevgilinizle tanışma yıldönümünüzde de ona olan aşkınızı ifade edebilmek için yıldönümü çiçeği gönderebilirsiniz. Önemli olan, ikinizin de yaşamını değiştiren o ilk karşılaşmanın anısını sürdürmektir.

Kırmızı güllerle, orkidelerle, papatya buketleri ile eşinize güzel bir yıldönümü sürprizi yapabilirsiniz. Çiçek aranjmanının güzelliği ile eşinizi büyülemek için aşk çiçekleri arasında seçim yapın.

ÇİÇEKLERİN ANLAMLARI

Evlilik yıldönümünde hangi çiçeği alacağınıza karar veremiyorsanız, çiçeklerin anlamlarını araştırın. Hangi çiçeğin aşkınızı ve evliliğinizi daha çok ifade ettiğini düşünüyorsanız o çiçeği seçin. Yıldönümü çiçeği notuna yazacağınız cümlelerle, eşinizin yaşamınızdaki en değerli insan olduğunu anlatmaya çalışın.

GÜVENİLİK SİPARİŞ VERİN

Yıldönümü çiçeği siparişinizi, güvenilir online çiçekçilerden vererek işinizi şansa bırakmayın. Sene boyunca telafisi olmayan bu özel günde, sipariş ettiğiniz çiçeğin tam vaktinde teslim edileceğinden emin olmalısınız. (Kaynak:cicekci.com)

Son Dakika Ekonomi Yıldönümü Çiçekleri İle Eşinizi Mutlu Edin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement