Duymadılar Ama Düğünlerinde Doyasıya Eğlendiler...engel Tanımayan Aşkın Hikayesi Mutlu Sonla Bitti - Son Dakika
Genel

Duymadılar Ama Düğünlerinde Doyasıya Eğlendiler...engel Tanımayan Aşkın Hikayesi Mutlu Sonla Bitti

Duymadılar ama düğünlerinde doyasıya eğlendiler.

07.08.2018 11:02

Duymadılar ama düğünlerinde doyasıya eğlendiler...Engel tanımayan aşkın hikayesi mutlu sonla bitti

ORDU - Ordu'nun Fatsa ilçesinde işitme ve konuşma engelli çiftin engel tanımayan aşkı mutlu sonla bitti.

Fatsa'da Elif Güvenkayaile Bülent Aydemir'inaşkı görücü usulü başladı. İkisi de hem işitme hem konuşma engelli. Birbirlerinin sesini hiç duymadılar belki ama bu sevgilerini hiç eksiltmedi. Tanıştıkları günden itibaren ellerini kullanarak konuşma diliyle konuştular, gözleriyle sevdiler birbirlerini.

Dillere destan düğün yapan çiftin düğününde Ankara havası, Trabzon kolbastısı, Fatsa meteliki ve Giresun karşılaması hiç eksik olmadan çalındı. Önce kına gecesi yaparak düğün başladı ve geline yakılan kınanın ardından çiftler doyasıya dans etti, oyunlar oynadılar ve halay çektiler.

Ertesi gün engel tanımayan aşkın çiftleri Elif ile Bülent dünya evine girmenin mutluluğunu yaşadılar. Damat Bülent Aydemir konvoylarla gelin Elif Güvenkaya'nın evine geldi. Damat gelin arabasına bindirdiği gelinini şehir içi konvoyuyla yaşayacakları eve götürdü.

İşte aşkın hikayesini gelin ile damadın ağzından gelinin kardeşi Enescan Güvankaya anlattı.

Güvenkaya, "Bir misafirliğe gittiklerinde arkadaşının aracılığı ile tanışmışlar. Birbirlerini beğendiklerini ve evlenmek için karar almışlar. Şuan çok mutlu olduklarını birbirlerinin istekleri doğrultusunda evlendiler. Ailelerinin de onayını alınca kendileri için harika ve muhteşem bir düğün gerçekleştirdiklerini söylüyorlar. Duymadık ama çalan müziklerde yanımızda oynayan kişilerin ritmlerine göre hareket ettik. Doyasıya düğünümüzde eğlendik" dedi.

Elif-Bülent Aydemir çifti, aile olmak için iki çocuk yapma kararı aldıklarını belirttiler.

Duymadılar Ama Düğünlerinde Doyasıya Eğlendiler...engel Tanımayan Aşkın Hikayesi Mutlu Sonla Bitti
Kaynak: İHA

Son Dakika Genel Duymadılar Ama Düğünlerinde Doyasıya Eğlendiler...engel Tanımayan Aşkın Hikayesi Mutlu Sonla Bitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement