10 gündür haber alınmayan çiftten kadın ölü, eşi baygın bulundu - Son Dakika
Güncel

10 gündür haber alınmayan çiftten kadın ölü, eşi baygın bulundu

Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde kendilerinden 10 gündür haber alınamayan Cevriye Berberoğlu evinde ölü, eşi Selim Berberoğlu baygın olarak bulundu.

26.03.2023 12:22  Güncelleme: 13:48

Çorlu'nun Havuzlar Mahallesi Karakaş Caddesi üzerindeki evlerinde yaşayan Cevriye-Selim Berberoğlu çiftinden 10 gündür haber alamayan komşuları, durumu polise bildirdi.

AYRI ODALARDA BULUNDULAR

Çiftin yaşadığı daireye gelen polis ekipleri çilingir yardımı ile eve girdi. Cevriye Berberoğlu bir odada ölü, eşi Selim Berberoğlu da diğer odada baygın olarak bulundu.

10 gündür haber alınmayan çiftten kadın ölü, eşi baygın bulundu

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Selim Berberoğlu, sağlık ekiplerinin müdahalesinin ardından Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Cevriye Berberoğlu'nun cansız bedeni de savcının yaptığı incelemenin ardından aynı hastanenin morguna götürüldü. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

10 gündür haber alınmayan çiftten kadın ölü, eşi baygın bulundu
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel 10 gündür haber alınmayan çiftten kadın ölü, eşi baygın bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • Özkan Özdemir: HAYIRDIR HEP BOYLE HABERLER OKUYORUZ MİLLETİ EVLERİNDE KATLEDİP SOYAN Bİ OLUŞUM MU VAR AÇIK KONUŞSUN EMNİYET 103 25 Yanıtla
  • Emekli Tahminci: Bir insan 10 gün baygın kalmaz,büyük ihtimal katil eştir tabi olayı irdelemek icin olay yerini detayini bilmek lazim 64 11 Yanıtla

Advertisement