48 Saatte Hazırladılar, MHP'nin Referandum Müziği Oldu - Son Dakika
Güncel

48 Saatte Hazırladılar, MHP'nin Referandum Müziği Oldu

48 Saatte Hazırladılar, MHP\'nin Referandum Müziği Oldu

MHP'nin referandum şarkılarını kaleme alan ve seslendiren Murat ve Figen Türkücüoğlu, seçim müziklerini 48 saat içerisinde hazırladıklarını belirttiler.

10.03.2017 13:01

MHP'nin referandum şarkılarını kaleme alan ve seslendiren Murat ve Figen Türkücüoğlu, seçim müziklerini 48 saat içerisinde hazırladıklarını belirttiler. Murat Türkücüoğlu, referandum müziklerini yazma sebebinin Devlet Bahçeliye teşekkür etmek olduğunu söyledi.

16 Nisan'da yapılacak olan referandum için Milliyetçi Hareket Partisi, 200 eserin içerisinden 3 adet seçim şarkısı belirledi. Seçim şarkıları arasında yerini alan "Şimdi Evet Haydi Türkiye' isimli şarkıları besteleyen ve seslendiren Murat ve Figen Türkücüoğlu, eserlerin 48 saatten daha az bir sürede ortaya çıktığını belirtti. 'Yeminimiz Var' isimli eserin sözlerini ise Devlet Bahçeli'nin özel kalem müdürü Murat Çeliker yazdı. Müziği ise Murat Türkücüoğlu besteledi.

REFERANDUM MÜZİKLERİNİ 48 SAATTE HAZIRLADIK"

Referandum müziklerini 48 saat içerisinde hazırlandıklarını belirten Murat ve Figen Türkücüoğlu, "Bestelediğim eserlerin nakaratını hissetmeye başladım ve ertesi gün Murat Çeliker'le buluşup böyle bir beste yapacağımı söyledim. Orada bulunan arkadaşlarda tepki verdiler. Bir gün sonra İstanbula geldim ve şarkıyı tamamladık. Bu şarkılar 48 saatten de önce kafamda dizayn etmiştim. Fakat düzenlenmesi ve seslendirmesi 48 saati buldu" dedi.

"DEVLET BAHÇELİ, ÇALIŞMALARIN KISA SÜREDE BİTMESİ GEREKTİĞİNİ SÖYLEDİ"

Referandum müziklerini çok yoğun tempoda hazırlandıklarını belirten Murat Türkücüoğlu, "MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bu tür olayları geniş zamana yaymayı sevmeyen bir yapıya sahip. Hoşlandığı ve beğendiği işlerin hemen hayata geçmesini tercih eden bir insan. Bu partinin adı 'Milliyetçi Hareket Partisi',ister istemez, bizi de o harekete, tempoya ayak uydurmak zorunda bıraktı" diye konuştu.

"REFERANDUM MÜZİKLERİMİZİ DEVLET BAHÇELİ'YE TEŞEKKÜR ETMEK İÇİN YAZDIM"

Referandum müziklerini yazma sebebinin Devlet Bahçeliye teşekkür etmek olduğunu söyleyen Murat Türkücüoğlu, "15 Temmuz beni gerçekten çok etkiledi. Günlerce kendime gelemedim ve o yüzden Devlet Bahçeli'ye şarkı yapmak zaten bahane. Bu önemli bir referandum seçimi biliyorum fakat kendisine bunu söylemek, bu vesileyle teşekkür etmek, benim açımdan çok önemliydi. Aramızda özel sohbetlerde oldu. Çok teşekkür ediyorum" açıklamasını yaptı.

(İsmail Gündüz- Cihan Atik/İHA)

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel 48 Saatte Hazırladılar, MHP'nin Referandum Müziği Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement