5 İş Makinesinin Kundaklanması - Son Dakika
Güncel

5 İş Makinesinin Kundaklanması

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Vali'nin konuşması- Olay yerinden genel görüntüler- Kundaklanan araçlardan detay görüntüler Siirt'te 5 iş makinesinin kundaklanması- Vali Tutulmaz: - "Olayın aydınlatılması amacıyla özel bir ekip oluşturuldu.

08.07.2015 18:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Vali'nin konuşması- Olay yerinden genel görüntüler- Kundaklanan araçlardan detay görüntüler Siirt'te 5 iş makinesinin kundaklanması- Vali Tutulmaz: - "Olayın aydınlatılması amacıyla özel bir ekip oluşturuldu. Siirt'te son günlerde barış iklimine ve kardeşlik hukukuna yönelik tuzaklara ve hain saldırılara kesinlikle izin vermeyeceğiz" Siirt Valisi Mustafa Tutulmaz, 5 iş makinesinin kundaklanmasına ilişkin, "Olayın aydınlatılması amacıyla özel bir ekip oluşturuldu. Siirt'te son günlerde barış iklimine ve kardeşlik hukukuna yönelik tuzaklara ve hain saldırılara kesinlikle izin vermeyeceğiz" dedi.Vali Tutulmaz, İl Emniyet Müdürü Metin Özkan ve İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Şenol Yeloğlu ile olayın gerçekleştiği özel inşaat firmasına ait şantiyeyi ziyaret ederek, yetkililerinden bilgi aldı.Devlet olarak her zaman yanlarında olduklarını ifade eden Tutulmaz, "milli servet" olarak değerlendirdikleri iş makinelerinin yakılmasından büyük bir üzüntü duyduklarını belirtti.Tutulmaz, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü dile getirerek, "Bu olayın aydınlatılması amacıyla özel bir ekip oluşturuldu. Olay, en ince ayrıntısına kadar incelenerek, terör ve diğer boyutlarıyla araştırılıyor" dedi.Bu kapsamda şantiyenin ve çevredeki iş yerlerinin güvenlik kameralarının incelendiğini aktaran Tutulmaz, ilin huzur ve güvenliğine yönelik hiçbir hukuk dışı eyleme izin vermeyeceklerini kaydetti."Siirt'te son günlerde barış iklimine ve kardeşlik hukukuna yönelik tuzaklara ve hain saldırılara kesinlikle izin vermeyeceğiz" diyen Tutulmaz, bu tür olayların bir daha yaşanmamasını diledi.

5 İş Makinesinin Kundaklanması
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 5 İş Makinesinin Kundaklanması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • memoli: Her gun bit sey olur or sayin vali yeter artik huzur olsun artik 0 0 Yanıtla
  • Vatandaş: Çok göç oluyor siirtliler burayı terk ediyor işte bu yüzden huzur kalmadi artık bazı kesimler iş yapamaz duruma geldi bir çare 0 0 Yanıtla
  • Ramazan: Meydan kuduz köpek lere kalmış malesef. 0 0 Yanıtla
  • Ramazan: Sayin vali siirt in Huzur u çoktan kaçmış. 0 0 Yanıtla

Advertisement