Metroda tacize uğrayan genç kız dehşet anlarını anlattı - Son Dakika
Yerel

Metroda tacize uğrayan genç kız dehşet anlarını anlattı

İstanbul'daki Kayaşehir-Kirazlı metrosunda, seyir halindeyken cinsel organını çıkarıp mastürbasyon yaparak genç kızı taciz eden bir şahıs, genç kızın tepki göstermesiyle metrodan inerek hızla uzaklaştı. Genç kız ise yaşadığı korku dolu anları anlatarak, "Ben hareketleri fark ettim ama emin olamadım. Bu nedenle kamera kaydını açtım. Kamera kaydından bakıldığında cinsel organıyla oynadığı görülüyor." dedi.

28.04.2024 22:11  Güncelleme: 01:45

İstanbul'un Başakşehir ilçesindeki Kayaşehir metrosunda tacize uğrayan genç kız, yaşadığı mide bulandıran anları anlattı.

Başakşehir'de bulunan Kayaşehir metrosuna dün sabah saatlerinde işe gitmek için binen Zeynep Bilici isimli genç kız karşısına oturan bir şahsın tacizine maruz kaldı. Metrodaki kalabalığa aldırış etmeden cinsel organını çıkartarak mastürbasyon yapan şahsı fark eden genç kız korku içerisinde o anları görüntüledi. Yaşananlar sonrasında elindeki görüntüyle Başakşehir İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne giderek şikayetçi olan genç kız yaşadığı dehşet anlarını İHA'ya anlattı.

"CİNSEL ORGANIYLA OYNADIĞI GÖRÜLÜYOR"

Zeynep Bilici, "Ben sabah saat 10.00 sıralarında metroya bindim. Ben bindiğimde o şahıs da metrodaydı. Oturdum, bir süre beni süzmeye başladı ve ben bakışlarından rahatsız oldum. Üzerimde de uzun bir kıyafet vardı. Ben durumu fark ettiğimde o beni rahatsız etmeye devam etti. Üzerimi düzelttim ben. Sol yanımda iki hanımefendi ve sağ yanımda başka bir hanımefendi de vardı. Ben hareketleri fark ettim ama emin olamadım. Bu nedenle kamera kaydını açtım. Kamera kaydından bakıldığında cinsel organıyla oynadığı görülüyor. Ben tepki verdim ve bağırdım hemen çantasını alıp kalktı. O esnada fermuarı da açıktı. Kendisi inkar etti. Şahıs kaçtı, ben Başakşehir Karakolu'na şikayette bulundum." dedi.

"GÖZÜMÜ HER KAPATTIĞIMDA O SAHNE GÖZÜMÜN ÖNÜNE GELİYOR"

Bilici, "Bunun bir cinsiyetle alakası yok insan olmakla alakası var. Ben kendisinden davacı oldum. Bu sürecin peşini hiçbir şekilde bırakmayacağım. Kamera kayıtları şu anda inceleniyor. Umarım bulunur. Gözümü her kapattığımda o sahne gözümün önüne geliyor." şeklinde konuştu.

ŞAHSI YAKALAMAK İÇİN ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Öte yandan mide bulandıran olaya ilişkin ise polis ekipleri metro kameralarını tek tek inceleyerek şahsın yerini tespit etmeye çalışıyor.

Metroda tacize uğrayan genç kız dehşet anlarını anlattı
Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Metroda tacize uğrayan genç kız dehşet anlarını anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • Servan Deniz: Çarşafı olmayan bir bayan, çatısız Bir eve benzer 374 271 Yanıtla
  • Gökçen Bilge ÖZDEMİR KARAOĞLU: Kadın-Erkek ayrı toplu taşıma istiyoruz. 139 97 Yanıtla
    Furkan Zeren: metroda vagonlar farklı olabilir aslında 6 14
  • fatih onat: şu yorumlara bak sudi arabistanda yaşayın arkadaşlar Burası orası degil 91 92 Yanıtla
  • Erol MARASLI: Tavan sağlam betonsa korkma ancak üzeri çatılı olupta kiremitkeri kırılsa bol su alır. 94 60 Yanıtla
  • Gökmen Karaçay: göremediği için şikayet etmiş devir bu 71 55 Yanıtla
  • sehmus fatih: Acaba adamın haklılık payı var mı? 12 81 Yanıtla
  • İsmail Kalpan: Şeriat istiyoruz 1 3 Yanıtla

Advertisement