8 Mart Dünya Kadınlar Günü - Son Dakika
Güncel

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla belediyede çalışan kadın personelle bir araya geldi.

08.03.2017 19:14

Sivas Belediye Başkanı Sami Aydın, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla belediyede çalışan kadın personelle bir araya geldi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Paşabahçe Kütük Ev'de kadınlarla bir araya gelen Aydın ve eşi Yurdagül Aydın, personelle sohbet etti.

Aydın, "Anneyi anlatmak çok zor, annenin fedakarlığını anlatmak çok zor. Bir yerde kadın varsa orada belli bir ahenk vardır, belli bir saygı ve sevgi vardır. Sivas'ta halk otobüsleri şoförü olarak özellikle kadınların çalışmasını arzu ediyorum. İnanıyorum ki halk otobüsü şoförleri bayan olsa standart çok değişir. Kadın eli neye değiyorsa orada fark ediliyor." ifadelerini kullandı.

15 Temmuz'da muhteşem bir duruş sergilendiğini vurgulayan Aydın, "Erkeklerden çok kadınlar o tankların önünde göğüslerini gerdiler. O silahlara karşı sanki üzerilerine gül atılıyor gibi hiç çekinmediler." açıklamasında bulundu.

Gazeteci yazar Sevda Türküsev de her başarılı erkeğin arkasında güçlü kadın olduğunu belirtti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel 8 Mart Dünya Kadınlar Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement