Adana'da Küçük Çocuklara Uyuşturucu Sattırdığı İddia Edilen 3 Kişi Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Adana'da Küçük Çocuklara Uyuşturucu Sattırdığı İddia Edilen 3 Kişi Tutuklandı

Adana'da küçük çocuklara uyuşturucu sattırdıkları belirlenen suç örgütüne yapılan operasyonda gözaltına alınan 3 kişi, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

07.05.2019 11:55

Adana'da küçük çocuklara uyuşturucu sattırdıkları belirlenen suç örgütüne yapılan operasyonda gözaltına alınan 3 kişi, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. 8 kişi de adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Adana Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında 3'ü çocuk 15 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi. Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri de geçtiğimiz Cuma günü, şafak vakti operasyon düzenledi. Merkez Yüreğir ilçesi ile 19 Mayıs ve Koza Mahalleleri'nde daha öncede belirlenen 20 adrese eş zamanlı baskın düzenleyen polis ekipleri, 'silah ticareti', 'tehdit', 'silahlı yaralama' suçlarına karışan ve çocuklara uyuşturucu sattırdıkları belirlenen Yunus Ç. ile birlikte 3'ü çocuk, 11 kişiyi gözaltına aldı. Firari 4 şüphelinin ise yakalanması için çalışma başlatıldı.

Çete lideri olduğu ileri sürülen Yunus Ç.'nin de aralarında bulunduğu 3 kişi sorgularının ardından sevk edildikleri nöbetçi mahkemece tutuklanırken, 8 kişi adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Şüphelilerin evlerinde ele geçerilen silahların herhangi bir olayda kullanılıp kullanılmadığının araştırıldığı bildirildi.

Adana\'da Küçük Çocuklara Uyuşturucu Sattırdığı İddia Edilen 3 Kişi Tutuklandı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana'da Küçük Çocuklara Uyuşturucu Sattırdığı İddia Edilen 3 Kişi Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement