Adana Demirspor, Samsun Maçına Paf Takımla Çıkacak - Son Dakika
Güncel

Adana Demirspor, Samsun Maçına Paf Takımla Çıkacak

Adana Demirspor, Samsun Maçına Paf Takımla Çıkacak

TFF 1'inci Lig ekiplerinden Adana Demirspor'da maddi sıkıntılar nedeniyle yeni transfer edilen 15 oyuncunun lisansı çıkarıladı.

20.08.2016 13:24

TFF 1'inci Lig ekiplerinden Adana Demirspor'da maddi sıkıntılar nedeniyle yeni transfer edilen 15 oyuncunun lisansı çıkarıladı. Teknik direktör Erkan Sözeri, zor durumda kaldıklarını bu nedenle Samsunspor maçına paf takım ağırlıklı çıkacaklarını söyledi.

Sözeri, kulübün içindeki ekonomik sıkıntıların farkında olduklarını para sıkıntısından dolayı transfer ettikleri oyunculara lisans çıkaramadıklarını anlatırken, " Önümüzdeki hafta bu sorunun çözüleceğini biliyoruz. Biz de teknik kadro olarak kulübümüzün bu zorlu günlerinde bu sıkıntıyı paylaşarak sonuna kadar yanındayız" dedi.

"SONUNA KADAR MÜCADELE EDECEĞİZ"

Sözeri, sahaya çıkacak kadronun Samsunspor karşısında sonuna kadar mücadele edeceğine inandığını belirterek şunları söyledi:

"Adana Demirspor her maçını kazanmak için oynar. Sahaya çıkaracağımız oyuncularımızın ağabeylerini aratmayacak şekilde mücadele edip en iyi sonucu alacaklarına inanıyoruz. Hiçbir zaman mücadeleden kaçmak yok. Bütün Adana Demirspor camiamızın gönlü, kalbi ve duaları bizimle olsun. İnşallah elimizden geleni yapıp en iyi sonucu alacağız."

Samsun 19 Mayıs Stadı'nda saat 19.30'da oynanacak olan zorlu karşılaşmayı Kutluhan Bilgiç yönetecek.

- Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Adana Demirspor, Samsun Maçına Paf Takımla Çıkacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement