AK Parti Manisa İl Kadın Kolları Başkanı Yaver Açıklaması - Son Dakika
Güncel

AK Parti Manisa İl Kadın Kolları Başkanı Yaver Açıklaması

AK Parti Manisa İl Kadın Kolları Başkanı Yaver Açıklaması

AK Parti Manisa İl Kadın Kolları Başkanı Rukiye Yaver, "Halk oylamasında tüm kadınlar olarak kapı kapı, ev ev, üye üye dolaşmaya söz veriyoruz.

11.03.2017 12:29

AK Parti Manisa İl Kadın Kolları Başkanı Rukiye Yaver, "Halk oylamasında tüm kadınlar olarak kapı kapı, ev ev, üye üye dolaşmaya söz veriyoruz." dedi.

AK Parti Manisa İl Kadın Kolları Teşkilatı tarafından Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla öğretmenevinde etkinlik gerçekleştirildi.

AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Sema Kaplan Kıvırcık ile Manisa milletvekillerinin eşleri ve kadın kolları üyelerinin katıldığı toplantı, Kadın Kolları Genel Başkanı'nın kadınlara mesajının okunmasıyla başladı.

AK Parti Kadın Kolları'nın 4,5 milyon üyeyle dünyanın en büyük sivil toplum kuruluşlarından biri olduğunu vurgulayan AK Parti Manisa İl Kadın Kolları Başkanı Rukiye Yaver, kadınlar olarak bundan gurur duyduklarını söyledi.

Yapılacak referandumda evet denmesi gerektiğini anlatan Yaver, "Halk oylamasında tüm kadınlar olarak kapı kapı, ev ev, üye üye dolaşmaya söz veriyoruz. Hepimizin, çocuklarımızın geleceği, istikrarı ve istikbali gerçekten çok önemli. Her birimizin bunun bilincinde olduğumuzu biliyor, bu konuda hassasiyet göstereceğimize, geleceğimiz ve milletimiz için çalışacağımıza inanıyorum." dedi.

Halk oylamasına az bir zaman kaldığını belirten AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli ise "Siyaset yaparken en önemli unsurlardan birisi kadınlarımız. Propagandamız sadece evet ve hayır noktasına yükleniyor. Bu konuda zile bastığımız zaman bizim erkeklere buyrun diyecek bir kapı pek göremiyoruz. O yüzden sizlere çok fazla iş düşüyor." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel AK Parti Manisa İl Kadın Kolları Başkanı Yaver Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement