Aklını Yitiren Arslan, Gazi Ünvanı İstiyor - Son Dakika
Güncel

Aklını Yitiren Arslan, Gazi Ünvanı İstiyor

Aklını Yitiren Arslan, Gazi Ünvanı İstiyor

Vatani görevini yaparken gördüğü baskı ve işkenceler sonucu akıl sağlığını kaybeden Recep Arslan, gazi sayılması için İçişleri Bakanlığı'nı mahkemeye verdi.

14.09.2012 11:24  Güncelleme: 11:25

Vatani görevini yaparken gördüğü baskı ve işkenceler sonucu akıl sağlığını kaybettiği için özürlü maaşı bağlanan 24 yaşındaki Recep Arslan, gazi sayılması için İçişleri Bakanlığını mahkemeye verdi. Askere davul-zurna eşliğinde göbek atarak giden ve bir süre sonra GATA'nın verdiği yüzde 80 şizofren raporu ile geri dönen Recep Arslan, İlaç almadığım zaman saldırganlaşıyorum. Bana verilen özürlü maaşının iptal edilerek gazilik ünvanının verilmesini istiyorum dedi.

Avukat Nurullah Arıcı ise Akıl sağlığı yerinde olmayan ve hiç bir ilaç tedavisi uygulanmayan müvekkilime komutanları silah vermiştir. Yakınlarda üzücü bir olay gerçekleşti. Afyon'da 25 şehit verdik. Bir kaza sonucu deniliyor. Şimdi ben düşünüyorum, müvekkilim Recep Arslan gibi kendisine psikolojik sorunları olup da hala 'askerliğe devam etsin' diye rapor verilen asker cephanelikte görev yapıyorsa bu gibi kazalar mutlak olacaktır diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Aklını Yitiren Arslan, Gazi Ünvanı İstiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement