Alanya Mehmetçiklere Uğurlama Töreni - Son Dakika
Güncel

Alanya Mehmetçiklere Uğurlama Töreni

Alanya Mehmetçiklere Uğurlama Töreni

Mehmetçiklere uğurlama töreni ANTALYA'nın Alanya İlçesi'nden vatani görevlerini yapacak asker adayları için uğurlama töreni düzenlendi.

01.02.2016 18:41

Mehmetçiklere uğurlama töreni

ANTALYA'nın Alanya İlçesi'nden vatani görevlerini yapacak asker adayları için uğurlama töreni düzenlendi. Törende, anneler çocuklarının eline kına yaktı.

Alanya Belediyesi tarafından askerlik görevini yapmak üzere birliklerine katılacak 19961 tertip asker adayları için uğurlama töreni düzenlendi. Kadıpaşa Mahallesi'ndeki Eşgilik Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen törene Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, İlçe Jandarma Komutanı vekili Binbaşı Fatih Hatih, Alanya İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ömür Saka ile askerler ve aileleri katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende, mehteran takımı sahne aldı. Duaların okunduğu törende sahneye çağırılan askerlerin ellerine Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ile anneleri tarafından kına yakıldı.

Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Ülkemiz kritik bir süreçten geçiyor. Sizler bu görevinizi layıkıyla yerine getirdiğinizde bizler de burada rahat uyuyabileceğiz dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Alanya Mehmetçiklere Uğurlama Töreni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement