Anadolu Ajansı 94 Yaşında - Son Dakika
Güncel

Anadolu Ajansı 94 Yaşında

Anadolu Ajansı 94 Yaşında

Ordu Valisi Çiftçi, Anadolu Ajansı Ordu Büro'sunu ziyaret etti Vali Çiftçi: "Anadolu Ajansı inanıyorum ki bu felsefe, etik ve ahlaki kurallarla devam ettiği sürece bu 94 yıl inşallah 940 yıl olur"

06.04.2014 13:58

Ordu Valisi Kenan Çiftçi, Anadolu Ajansı'nın (AA) 94. kuruluş yıl dönümü nedeniyle AA Ordu Bürosunu ziyaret etti.

Ziyaretinde AA'nın 94. kuruluş yıl dönümünü kutlayarak çalışanları tebrik eden Vali Çiftçi, bir kurumun 94 yıl ayakta kalmasının büyük bir başarı örneği olduğunu söyledi.

AA'nın bütün insanlar tarafından doğru haber alma kaynağı olarak görüldüğünü ifade eden Vali Çiftçi, şöyle konuştu:

"Ben o anlamda AA'nın Sayın Genel Müdürü Kemal Öztürk'ten en altta, ilçelerde görev yapan bütün personeli gönülden kutluyorum. Çağımız artık iletişim çağı. Önceden de belki iletişim çok önemliydi ama günümüzde yaşanan olaylar çok hızlı ve doğru bir şekilde kamuoyuna aktarılıyor. Bu ulaşan bilgilerinde hakikaten her kesimle görüşülerek, ayrıştırılarak, insanların doğru anlayacağı şekilde bütün insanlara ulaştırılması gerekiyor. Benim yaklaşık 25 yıllık meslek hayatımda ve ayrıca da Ordu'da gördüğüm olayları analiz eden, insanların doğruyu da doğru şekilde anlayabileceği şekliyle ulaştıran bir kurum Anadolu Ajansı. Anadolu Ajansı inanıyorum ki  bu felsefe, etik ve ahlaki kurallarla devam ettiği sürece bu 94 yıl inşallah 940 yıl olur. Ben başta Ordu'da görev yapan arkadaşlar başta olmak üzere tüm çalışanları kutluyor ve nice daha 94 yıllara diyorum."

Anadolu Ajansı Ordu Büro çalışanları Hayati Akçay ve Gökhan Gücüklüoğlu da Vali Çiftçi'ye ziyaretinden dolayı teşekkür etti. - Ordu

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Anadolu Ajansı 94 Yaşında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement