Anadolu Lisesinden Belediye Başkanı Akdoğan'a Teşekkür - Son Dakika
Güncel

Anadolu Lisesinden Belediye Başkanı Akdoğan'a Teşekkür

Anadolu Lisesinden Belediye Başkanı Akdoğan\'a Teşekkür

Niğde Anadolu Lisesi Müdür, öğretmen ve öğrencileriyle birlikte Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'ı ziyaret etti.

16.10.2014 15:10  Güncelleme: 15:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Niğde Anadolu Lisesi Müdürü Feyzullah Sağlam, öğretmenler Hüseyin Ümit, Aynur Demirtaş, Taner Kılınçer, Levent Teksin, öğrenciler Aslı Akdoğan, Emrehan Dilekçi, Bertuğ Şenluk, Betül Ergül, Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'ı ziyaret ederek, velilerin de çok teşekkür ettiğini, okul bahçesinin çok güzel olduğunu söylediler.

Aynı zamanda Niğde Anadolu Lisesin de öğrenci velisi de olan Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'a okul bahçesinde yapılan düzenleme çalışmaları için, kızı Aslı Akdoğan okul öğrencileri adına teşekkür ederek çiçek takdim etti.

Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Eğitim öğretim yuvalarımızın ihtiyaçlarının giderilmesi konusunda belediye olarak gayret içerisindeyiz. 2014 yılı içerisinde bir çok okul bahçemizin asfaltlanmasını sağladık. Geleceğimiz olan çocuklarımız için yaptığımız hizmetleri öncelik olarak görüyoruz. Belediye olarak çocuklarımızın daha iyi şartlarda eğitim görmeleri için Belediye olarak üzerimize düşeni yapmaya devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Niğde Anadolu Lisesi Müdürü Feyzullah Sağlam; "Okulumuzun bahçe düzenlemesi ve oyun alanı oluşturulması konusunda verdiği desteklerden dolayı Belediye Başkanımız Sayın Faruk Akdoğan'a teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Anadolu Lisesinden Belediye Başkanı Akdoğan'a Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement