Ankara'da 2 Bin Polisle Huzur Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Ankara'da 2 Bin Polisle Huzur Operasyonu

Ankara\'da 2 Bin Polisle Huzur Operasyonu

Ankara'da 2 bin polisle huzur operasyonuAnkara Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı yaklaşık 2 bin polisle suç ve suçla mücadele kapsamında Altındağ ilçesi başta olmak üzere kent genelinde asayiş uygulaması gerçekleştirildi.

15.07.2016 20:02

Ankara'da 2 bin polisle huzur operasyonu

Ankara Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı yaklaşık 2 bin polisle suç ve suçla mücadele kapsamında Altındağ ilçesi başta olmak üzere kent genelinde asayiş uygulaması gerçekleştirildi.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü koordinasyonun da gerçekleştirilen uygulamaya tüm birimler destek verdi. Polis ekipleri belirlenen noktalara uygulama noktaları kurarak, çok sayıda aracı kontrol ederken vatandaşlar da Genel Bilgi Toplama sorgusundan geçirildi. Uygulamaya Çevik Kuvvet ekipleri de destek verirken, 'Esco' isimli narkotik dedektör köpekle birçok noktada uyuşturucu aradı.

UYGULAMA SONUÇLARI

Yapılan geniş katılımlı uygulamada; 3 bin 277 araç kontrol edilirken 7 bin 575 kişi GBT sorgusundan geçirildi. Denetimler sonucunda aranması tespit edilen 56 kişi yakalanırken, 85 araca ise adli ve idari işlem yapıldı. Ayrıca aramalar da, 9 ruhsatsız tabanca, 2 ruhsatsız av tüfeği, 11 kurusukı tabanca, 242 adet mermi, 585 paket bandrolsüz sigara, 5 gr eroin, 395 gr esrar, 4 gr kokain, 1556 gram hint keneviri, 40 adet uyuşturucu hap, 1341 adet ise değişik suç aletleri ele geçirildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ankara'da 2 Bin Polisle Huzur Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement