Anneler Günü - Son Dakika
Güncel

Anneler Günü

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Anneler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

12.05.2018 17:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Anneler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Başkan Gümrükçüoğlu, mesajında, Hazreti Muhammed'in, "Cennet annelerin ayaklarının altındadır." diye buyurduğunu anımsatarak, "Annelerimizin, bu makamlarının Peygamber Efendimizce belirtilmesine mahzar olmaları, bize evlatları için ne fedakarlıklar yaptıklarını hatırlatmalıdır ve her günümüzde annelerimize hizmette, hürmette kusur etmememizi sağlamalıdır." ifadesini kullandı.

Şefkat, merhamet, karşılıksız sevgi ve fedakarlığın timsali olan annelerin sevginin en büyüğüne layık olduğunu vurgulayan Gümrükçüoğlu, şunları kaydetti:

"Sevginin ve fedakarlığın timsali annelerimizi sadece bir günle sınırlı kalacak şekilde hatırlamanın onlara yapılacak en büyük vefasızlık olacağını unutmamalıyız. Annelerimizi yılın her gününde hatırlamalı, hak ettikleri saygı, iltifat, sevgi ve güler yüzü gösterilerek her fırsatta hayır duaları almaya çalışmalıyız. Annelik gibi kutsal bir sorumluluğu üstlenen kadınlarımız, yeni nesillerimizle birlikte gelenek ve değerlerimizin yaşatılması ve geleceğe taşınmasının en önemli güvencesidir. Bizi millet yapan değerlerin her birimizde hayat bulmasında, yaşatılmasında en çok annelerimizin payı vardır."

Gümrükçüoğlu, karşılıksız sevgi, fedakarlık ve sabırları hiçbir maddi değerle ölçülemeyecek annelerin her zaman baş tacı olduğuna dikkat çekerek, tüm annelerin Anneler Günü'nü kutladı.

Kaynak: AA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement