"Ateistler Kuran'a Daha Uygun Yaşıyor" Diyen İlahiyatçı ve Din Kültürü Öğretmeni Cemil Kılıç Görevinden Uzaklaştırıldı - Son Dakika
Güncel

"Ateistler Kuran'a Daha Uygun Yaşıyor" Diyen İlahiyatçı ve Din Kültürü Öğretmeni Cemil Kılıç Görevinden Uzaklaştırıldı

Ateistlerin Müslümanlara göre Kuran'a daha uygun yaşadığını söyleyen ilahiyatçı ve dün kültürü öğretmeni Cemil Kılıç, görevinden uzaklaştırıldı. Kılıç, görevden uzaklaştırılmasıyla ilgili alınan kararı Twitter hesabından duyurdu.

15.01.2019 13:35  Güncelleme: 13:39

İlahiyatçı yazar Cemil Kılıç görevinden alındı. Kılıç, Twitter hesabından "An itibarıyla görevimden uzaklaştırıldım. Kamuoyunun bilgisine…" mesajını paylaştı.

"ATEİSTLER, KURAN'A DAHA UYGUN DAHA AHLAKLI YAŞIYOR" DEMİŞTİ

KONDA'nın anketini değerlendiren Kılıç, "Bugün ateistler, Müslümanlara göre Kuran'a daha uygun ve daha ahlaklı yaşıyor" açıklaması yapmıştı. Kılıç açıklamalarının ardından hedef haline gelmiş, Akit gazetesi de Kılıç hakkında "Din karşıtı o öğretmen hala görevde" haberleri yapmıştı.

ATATÜRKÇÜ DÜŞÜNCE DERNEĞİNDE GÖREVLER ALMIŞTI

Rami Atatürk Anadolu Lisesi'nde görev yapan Kılıç, 13 Ağustos 2017 tarihinde 'Atatürkçü, Cumhuriyetçi İlahiyatçılar' adıyla kurulan oluşuma öncülük etmiş, Eğitim-İş Sendikası ve Atatürkçü Düşünce Derneğinde de görevler almıştı.

"Ateistler Kuran\'a Daha Uygun Yaşıyor" Diyen İlahiyatçı ve Din Kültürü Öğretmeni Cemil Kılıç Görevinden Uzaklaştırıldı

Son Dakika Güncel 'Ateistler Kuran'a Daha Uygun Yaşıyor' Diyen İlahiyatçı ve Din Kültürü Öğretmeni Cemil Kılıç Görevinden Uzaklaştırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Serdar: Temizliğe devam. 0 0 Yanıtla

Advertisement