Avea'dan Cihaz Satışında "Müşteriye Özel Taksit" - Son Dakika
Güncel

Avea'dan Cihaz Satışında "Müşteriye Özel Taksit"

Avea, müşterilerinin hayallerindeki cihazlara kendilerine özel taksit seçenekleriyle sahip olabilmelerini sağlayan "Avea Taksit Planlama Sistemi" uygulamasını başlattı.

02.07.2015 10:28

Avea, müşterilerinin hayallerindeki cihazlara kendilerine özel taksit seçenekleriyle sahip olabilmelerini sağlayan "Avea Taksit Planlama Sistemi" uygulamasını başlattı.

Avea'dan yapılan açıklamaya göre, cihaz kampanyalarında uygulanacak "taksit planlama" Türkiye'de ilk defa hayata geçiriliyor.

Uygulama sayesinde akıllı telefon, tablet ve aksesuarlar dahil olmak üzere Avea satış noktalarında müşterilerin beğenisine sunulan tüm cihazlar kişiye özel koşullarda taksitlendirilecek.

Türkiye'de bir ilk olan uygulamadan tüm Avealılar ve ilk kez Avealı olacak müşteriler faydalanabilecek. Kampanya 31 Ağustos'a kadar Avea satış noktalarında kampanyalı tüm cihazlar için geçerli olacak.

Sistemden faydalanmak isteyen müşterilerin cihaz kampanyasına katılım için anında ön ödeme yapmasının yeterli olacağı kampanya kapsamında ödeme miktarı müşterinin isteği doğrultusunda belirlenecek.

Uygulamayı değerlendiren, Türk Telekom Entegre Bağlantı Yönetimi Direktörü Baran Yurdagül, önceliklerinin "Avea olarak en yeni teknolojileri en ideal koşullarda müşteriye sunmak" olduğunu belirterek, pazarda benzeri olmayan sistem sayesinde müşterilerine diledikleri cihaza istedikleri koşullarda sahip olma esnekliği sunarak sektörde bir ilki daha gerçekleştirdiklerini kaydetti.

Yurdagül, "Avealıların ve ilk kez Avealı olacak müşterilerin yararlanabildiği bu kampanyayla, müşterilerimizin en yeni teknolojilere daha kolay ulaşmalarını sağlayarak dijital dünyanın getirdiği eğlence ve verimliliği en iyi şekilde yaşamalarını hedefliyoruz" ifadesini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Avea'dan Cihaz Satışında 'Müşteriye Özel Taksit' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement