Aydın'dan Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Aydın'dan Kısa Kısa

Aydın Devlet Hastanesinde görev yapan hemşire ve doktorlar, "Hemşireler Haftası" nedeniyle Başhekim Operatör Doktor Orhan Demirtaş'ın verdiği kahvaltıda buluştu.

21.05.2016 16:06

Aydın Devlet Hastanesinde görev yapan hemşire ve doktorlar, "Hemşireler Haftası" nedeniyle Başhekim Operatör Doktor Orhan Demirtaş'ın verdiği kahvaltıda buluştu.

Işıklı Mahallesi'ndeki düğün salonunda düzenlenen kahvaltıya, Aydın Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Yrd. Doç. Dr. Murat Acat, Aydın Devlet Hastanesi Başhekimi Operatör Doktor Orhan Demirtaş, başhekim yardımcıları ve Başhemşire Gülnaz Koç ile hemşireler katıldı.

Kahvaltıda konuşan Başhekim Demirtaş, hemşireliğin temelinde sevgi ve saygının olduğuna dikkati çekerek, sağlık hizmetlerinin temel elemanlarından hemşirelerin bu görevi, sevgi, saygı, sabır ve şefkatle yerine getirdiğini belirtti.

Demirtaş, hemşirelerin bilgi ve becerilerini insan sağlığına adadığını, sağlık hizmetlerinin yürütülmesinde, gelişiminde ve sürdürülebilirliğinde önemli role sahip olduğunu sözlerine ekledi.

Çine'de 19 günde aynı aileden 3 kişi öldü

Aydın'ın Çine ilçesinde yaşayan Dok ailesi, 19 günde 3 ferdini kaybetti.

İlçede "Tokurcun Sülalesi" olarak bilenen Dok ailesinden amca çocukları Fatma, Ali ve İsmail Dok art arda vefat etti.

Şevketiye Mahallesi yaşayan 87 yaşındaki Fatma Dok ile alzheimer rahatsızlığı olan 89 yaşındaki Ali Dok 2 Mayıs'ta aynı gün hayata veda etti. 90 yaşındaki İsmail Dok ise akrabalarının ölümününden 19 gün sonra geçirdiği beyin kanaması sonucu hayata gözlerini yumdu.

Dok ailesi, 19 günde 3 kişiyi kaybetmenin üzüntüsünü yaşadı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Aydın'dan Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement