Ayvalık Herkes Bir Yerleri Temizliyor - Son Dakika
Güncel

Ayvalık Herkes Bir Yerleri Temizliyor

Ayvalık Herkes Bir Yerleri Temizliyor

Ayvalık Kaymakamlığı, Ayvalık Belediyesi ve Kent Konseyi tarafından "Bir Ayvalık var" sloganı ile başlatılan temizlik seferberliği tüm hızıyla devam ediyor.

24.09.2014 15:13  Güncelleme: 15:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ayvalık'ta bu günlerde herkeste tatlı bir telaş var. İlçede yaşayanlar, tatil için Ayvalık'ta bulunanlar, evinin, işyerinin önünü, sokağını, caddesini, mahallesini, hatta kenti temizlemek için seferber oldu.

Kimisi işyerinin bulunduğu sokağı ellerinde süpürge, fırça Arap sabunu ile yıkayarak pırıl pırıl yapıp etrafın mis gibi kokmasını sağlarken, bir çok kişi de ellerinde çöp poşetleriyle ilçenin dört bir yanına dağılarak yerde bulduğu her türlü atığı toplayarak çevreyi temizliyor.

İşyerlerinin önünü yıkayarak temizleyen esnafları ziyaret eden Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, kolay gelsin dileklerini sunarak kampanyaya verdikler destekten dolayı tebrik ve teşekkür etti.

Genöçer,"El birliğiyle Ayvalık'ı tertemiz yapacağız. Herkes elini taşın altına koyar ise bu kent çok farklı olur. Her kes sık sık kapısının önünü temizleyip, yere çöp atanları uyarırsa bu şehir temizliğini korur" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ayvalık Herkes Bir Yerleri Temizliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement