Denizli'de Babaanne ve Torunu Kaza Kurbanı Oldu - Son Dakika
Güncel

Denizli'de Babaanne ve Torunu Kaza Kurbanı Oldu

Denizli\'de Babaanne ve Torunu Kaza Kurbanı Oldu

Denizli'de otomobil ile minibüsün çarpışması sonucu meydana gelen kazada babaanne ve torunu hayatını kaybetti.

11.10.2014 18:53  Güncelleme: 18:56

Denizli'de otomobil ile minibüsün çarpışması sonucu meydana gelen kazada babaanne ve torunu hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre kaza, öğle saatlerinde Denizli'nin Merkezefendi ilçesinde bulunan Kültür Sitesi'nin önünde meydana geldi. Kültür Sitesi'nde yapılan bir düğüne katılan Hatice Yıldız (62), kızı Selma Yıldız, torunları Elif ve Büşra Yıldız (8) ile kendisinin kullandığı 20 DL 435 plakalı araçla düğünden çıktı. Anayola çıktıktan hemen sonra Gökhan Çavuş'un kullandığı 20 F 4675 plakalı minibüsün hızla çarpmasıyla yoldan çıkan araç sürüklenerek yol kenarlarındaki bariyerlere çarptı. Minibüs de yoldan çıkarak önce trafik levhasını devirirken ardından yan yatarak durabildi.

Kazayı görenler durumu polis ve ambulans ekiplerine haber verdi. Kısa sürede kaza yerine gelen ambulans ekipleri kazada şoför Hatice Yıldız ve torunu 8 yaşındaki Büşra Yıldız'ın öldüğünü belirledi. Kazada yaralanan Elif Yıldız, Selma Yıldız ve minibüsün şoförü Gökhan Çavuş'a ilk müdahaleyi kaza yerinde yapan ekipler daha sonra yaralıları Servergazi Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Polis ekipleri de olay yerine gelerek yolda güvenlik önlemleri aldı. Bu sırada kazada ölenlerin yakınları da olay yerine geldi. Ölen yakınlarına son kez bakmak isteyenleri polis uzaklaştırırken, yakınların polise sarılarak ağladığı görüldü. Kazanın ardından 8 yaşındaki Büşra Yıldız'ın cesedinin arka camdan çıkarak bagajın üst kısmında olduğu ve oyuncağının araçtan fırladığı görüldü.

Savcının yaptığı incelemenin ardından cenazeler Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı. - DENİZLİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Denizli'de Babaanne ve Torunu Kaza Kurbanı Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement