Badem'in Yeni Yeri Gürpınar'da - Son Dakika
Güncel

Badem'in Yeni Yeri Gürpınar'da

Badem\'in Yeni Yeri Gürpınar\'da

Beylikdüzü Aile Destek Merkezi (BADEM), yeni yerinde hizmet vermeye devam ediyor.

24.12.2014 08:38  Güncelleme: 08:47

Hayırseverlerin bağışladıkları giysi, mobilya ve çeşitli eşyaları ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaştıran BADEM'i ziyaret eden Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Paylaşmak insana büyük mutluluk veriyor. Burası adeta bir sevgi mağazası" dedi. İmamoğlu ayrıca merkeze yardımda bulunan Beylikdüzü Çok Programlı Lisesi 10. Sınıf öğrencilerini de tebrik etti.

Beylikdüzü Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü'ne bağlı Beylikdüzü Aile Destek Merkezi (BADEM) yeni yeri Gürpınar'da çalışmalarını sürdürüyor. Ev gereçleri, kadın-erkek-çocuk kıyafetleri, okul kıyafetleri gibi eşyaları ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için vatandaşa aracılık eden birim olan BADEM'e bağışlar sürüyor.

"Öğrencilerden Anlamlı Destek"

Eğitim kurumlarının örnek davranışlarının bir yansıması olarak en son Beylikdüzü Çok Programlı Lisesi 10. Sınıf öğrencileri, BADEM'e yardımda bulundu. Beylikdüzü'ndeki ihtiyaç sahiplerinin, gereksinim duydukları eşyaları ücretsiz alabildikleri yer olan BADEM'e, topladıkları eşyaları kendileri yerleştiren öğrenciler, başta Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu olmak üzere tüm çalışanlardan tebrik aldı.

"Yaptığınız İş Çok Değerli"

Öğrencileri BADEM'de ziyaret eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da öğrencilerle görüşerek, yaptıkları işin ne kadar kutsal olduğundan söz etti. İmamoğlu, "Alan el veren eli görmesin mantığıyla hareket ederek çalışan BADEM, daha da geliştirilecek. Siz gençlerin, bu tip işlerin içinde olması çok değerli. Eminim bu yaptığınız güzel işleri bir ömür unutmayacaksınız. Biz de her zaman yanınızda olmaya çalışacağız" dedi.

"Yüreğiniz Hep Böyle Güzel Olsun"

3 yıldır aynı bilinçle, sosyal sorumluluklarını yerine getirmek için evlerinden, komşularından eşyalar toplayan öğrencilere taleplerini soran İmamoğlu, "Bana ulaşarak her zaman fikirlerinizi sunabilirsiniz. Böyle güzel bir işe öncülük ediyorsunuz, yüreğiniz hep böyle güzel olsun" diye konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Badem'in Yeni Yeri Gürpınar'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement