Bakan Kılıç, Öğrencilerle Buluştu - Son Dakika
Güncel

Bakan Kılıç, Öğrencilerle Buluştu

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "Benim Okulum Benim Spor Kulübüm" projesi kapsamında Pursaklar Medine İmam Hatip Ortaokulu öğrencileriyle buluştu.

24.03.2015 15:47

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, "Benim Okulum Benim Spor Kulübüm" projesi kapsamında Pursaklar Medine İmam Hatip Ortaokulu öğrencileriyle buluştu.

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, öğrencilerle yakından ilgilenen Kılıç, okuldaki spor faaliyetlerini yakından takip etti.

Bakan Kılıç, ilk olarak okul bünyesinde judo kursuna katılan öğrencilerle bir araya geldi. Judo gösterisini izledikten sonra öğrencilere seslenen Kılıç, "Hedefiniz şampiyonluk olsun. Yeter ki siz iyi çalışın, biz size gereken desteği veririz" dedi.

Daha sonra hafızlık eğitimi alanına geçen ve Kuran-ı Kerim okuyan öğrenciyi dinleyen Kılıç, sınıftaki öğrencilere spor yapmalarını tavsiye etti.

Bilgisayar odası ve okulun fiziki yapısını da inceleyen Bakan Kılıç, güreşçi öğrencilerle yakından ilgilendi. Öğrencilerin antrenmanını takip eden Kılıç, güreş salonunun daha büyük bir alana taşınması talimatını verdi.

Eskrim ve okçuluk yapan gençlerin gösterisini de izleyen Kılıç, öğrencilerden geleceğin olimpiyat şampiyonları olmaları için çok çalışmalarını istedi.

Bakan Kılıç, ziyareti çerçevesinde Pursaklar'da yapılması planlanan Gençlik Merkezi arazisini de inceledi. Proje hakkında bilgi alan Kılıç, arazideki yeşil alanların artırılması talimatını verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bakan Kılıç, Öğrencilerle Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement