Bakan Şimşek'in Gaziantep Ziyareti - Son Dakika
Güncel

Bakan Şimşek'in Gaziantep Ziyareti

Bakan Şimşek\'in Gaziantep Ziyareti

Maliye Bakanı ve Gaziantep AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Şimşek, Gaziantep’te yaşanan aksaklıkları mercek altına aldı.

06.05.2015 20:29

Maliye Bakanı ve Gaziantep AK Parti Milletvekili Adayı Mehmet Şimşek, Gaziantep'te yaşanan aksaklıkları mercek altına aldı.

Seçim çalışmaları için Gaziantep'te bulunan Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, mahalle muhtarları, meclis üyeleri, kurum temsilcileri ve STK temsilcilerinin de katıldığı geniş katılımlı çalıştayda bir araya geldi.

Bakan Şimşek, 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan genel seçimler öncesinde yaşanan aksaklıklarla ilgili bilgiler aldı. Çözüm noktasında muhtarlar, meclis üyeleri kurum temsilcileri ve STK temsilcileri ile görüşen Bakan Şimşek, "Biz halkımıza hizmet için varız. Seçim startı verildikten sonra esnaf ve mahalle gezileri yaptık. Halkımızı sorunlarını birer bir dinledik. Şimdi ise mahalleliyi esnafı yakından tanıyan onların temsilcileri muhtarlar, meclis üyeleri ve STK temsilcilerimizden şehrin sorunlarını dinlemek ve kurum temsilcileri ile hızlı çözüm üretmek için bir araya geldik. Vizyonu oldukça büyük olan partimiz tüm çalışmalarını halkın refahı için yapmaktadır. Bu doğrultuda Gaziantep'te her kesim ile görüşüp aksaklıklara çözüm bulmak için çalışacağız. Tüm kesimlere ulaşmak amacındayız. Elimizden geldiğinde halkın sorunlarını dinleyip çözmeye çalışıyoruz. İnsanların sorunlarını belirlemek için sivil toplum kuruluşları ve hemşehri dernekleri ile irtibat halinde olmaya özen gösteriyor yani halkla iç içe çalışıyoruz" diye konuştu.

Bakan Şimşek, çözüm odaklı bu tür çalıştayları Gaziantep'te tüm ilçelerde gerçekleştirmeye devam edeceklerini sözlerine ekledi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bakan Şimşek'in Gaziantep Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement