Balıkesirspor Son Kozunu Oynayacak - Son Dakika
Güncel

Balıkesirspor Son Kozunu Oynayacak

Spor Toto Süper Lig'de 4-2'lik Bursaspor deplasman yenilgisiyle kurtuluş yolunda ağır bir darbe daha yiyen Balıkesirspor, iç sahada üst üste oynayacağı Eskişehirspor ve Mersin İdmanyurdu maçlarında son kozunu kullanmaya hazırlanıyor.

16.03.2015 14:48

Spor Toto Süper Lig'de 4-2'lik Bursaspor deplasman yenilgisiyle kurtuluş yolunda ağır bir darbe daha yiyen Balıkesirspor, iç sahada üst üste oynayacağı Eskişehirspor ve Mersin İdmanyurdu maçlarında son kozunu kullanmaya hazırlanıyor. İki haftayı 6 puanla kapatıp kurtuluş umutlarını yeşertmeyi amaçladıklarını söyleyen teknik direktör Kemal Özdeş, "Matematik olarak şansımız devam ettiği sürece yarışı bırakmayacağız" dedi.

Eskişehirspor ve Mersin İdmanyurdu maçlarını kazanmaları halinde çok şeyin değişebileceğini söyleyen tecrübeli teknik adam, "İşimizin kolay olmadığını biliyoruz ancak son düdüğe kadar mücadelemizi sürdüreceğiz" şeklinde konuştu. Bu arada yönetim, pazar günü oynanacak Eskişehirspor müsabakasının bilet fiyatlarını kapalı tribün 35-65, maraton 20, kale arkası tribünü 5 lira olarak belirledi. Eskişehirsporlu taraftarlarda maçı 6,5 liraya izleyebilecek.

ERHAN UNUTULMADI

Balıkesirsporlu taraftarlar 15 Mart 2011'de Salihli yakınlarında meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitiren eski futbolcusu Erhan Kayar'ı ölümünün 4'üncü yılında unutmadı. Balıkesirspor Kulübü de resmi sitesinden yaptığı açıklama ile Erhan'ı andı. Kulüpten yapılan açıklamada, "Eski futbolcularımızdan merhum Erhan Kayar'ı vefatının 4'uncu yılında rahmet ve saygıyla anıyoruz" denildi. - Balıkesir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Balıkesirspor Son Kozunu Oynayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement