Başbakan Yıldırım: "Fetö Terör Örgütünün Hiçbir Mensubu, Bizim AK Parti Teşkilatının Içinde Yer... - Son Dakika
Güncel

Başbakan Yıldırım: "Fetö Terör Örgütünün Hiçbir Mensubu, Bizim AK Parti Teşkilatının Içinde Yer...

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Başbakan Binali Yıldırım'ın konuşması Başbakan Yıldırım: "FETÖ terör örgütünün hiçbir mensubu, bizim AK Parti teşkilatının içinde yer alamaz, barınamaz. Bu teşkilatta teröristlere hiçbir zaman yer olmadı ve asla olmayacak.

22.10.2016 14:56

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Başbakan Binali Yıldırım'ın konuşması Başbakan Yıldırım: "FETÖ terör örgütünün hiçbir mensubu, bizim AK Parti teşkilatının içinde yer alamaz, barınamaz. Bu teşkilatta teröristlere hiçbir zaman yer olmadı ve asla olmayacak. Eğer sızmalar varsa onları da temizlemek konusunda zerre kadar tereddüdümüz olmaz."

Başbakan Yıldırım: "Muhalefet temsilcileri çıkıp AK Parti'nin içişlerine yönelik ileri geri laflar ediyorlar, değerlendirmeler yapıyorlar. Siz AK Parti'yi bırakın da kendi partilerinize bakın. AK Parti, istişarelerinde zaten eleştirisini de öz eleştirisini de yapar. Siz ne yapıyorsunuz, kimin tarafında duruyorsunuz, onun izahını yapın. FETÖ ile kol kola girenlerin, FETÖ'nün avukatlığını yapanların, FETÖ'nün sözcülüğünü yapanların, mağdur edebiyatı yapanların bize söz söylemeye hakları da yok hadleri de yok."

Başbakan Yıldırım: "Fetö Terör Örgütünün Hiçbir Mensubu, Bizim AK Parti Teşkilatının Içinde Yer...
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Başbakan Yıldırım: 'Fetö Terör Örgütünün Hiçbir Mensubu, Bizim AK Parti Teşkilatının Içinde Yer... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement