Başından Aşağı Kan Döktü - Son Dakika
Güncel

Başından Aşağı Kan Döktü

ALS hastalığına dikkat çekmek için yapılan kampanyaya destek veren bir vatandaş, Ortadoğu'da ölen çocuk ve kadınları hatırlatarak başından aşağı temsili kan döktü.

25.08.2014 16:17  Güncelleme: 18:16

Tüm dünyada ALS hastalığına dikkat çekmek için yapılan 'Ice bucket challenge' (Bir kova buz) kampanyasına dikkat çeken bir vatandaş, “Neden, Rojava’da Şengal’de Gazze’de ölen masum çocuklar ve kadınlar için farkındalık yaratılmıyor. Neden bu kanı susturmuyorlar? Ben buradan tüm dünya liderlerine meydan okuyorum.” diyerek başından aşağı bir kova kan rengi kırmızı boya boşalttı.

Tüm dünya liderlerine meydan okuduğunu belirten vatandaş, kanı temsilen bir kova boyayı başından aşağı boşalttıktan sonra, “Bu kanı durdurmadığınız sürece bu çocukların bu kadınların kanı sizin elinizde.”dedi.

Başından Aşağı Kan Döktü
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Başından Aşağı Kan Döktü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • melsa: cok dogru bir eylem yapmis destekliyorum 40 2 Yanıtla
  • ANTİYOBAZ: HELAL OLSUN BÜTÜN DÜNYANIN GÖREMEDİĞİ DUYAMADIĞINI SEN HATIRLATTIN GÜZEL BİR SUNUMLA HATIRLATTIN 35 1 Yanıtla
  • İSYAN: SÜPERSİN OLAY BU. 28 2 Yanıtla
  • MAALESEF: BAŞINDAN AŞAĞIYA SU DÖKMEK ŞOVA DÖNÜŞTÜ MAALESEF 24 4 Yanıtla
  • UKKUS;: Onu bunu bilmem ama şu son zamanda iinsanlar bir güzel tozuttu. Aşırı sıcaklar mı? her saat değişen gündem mi insanları bunlara sevketti bilemem. Arif VERİMLİ hocam; şu işe bir el atıver lütfen. . . 3 11 Yanıtla

Advertisement