Başkan Kadıoğlu Cumhuriyet İlkokulu'nu Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Başkan Kadıoğlu Cumhuriyet İlkokulu'nu Ziyaret Etti

Başkan Kadıoğlu Cumhuriyet İlkokulu\'nu Ziyaret Etti

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Esenyurt Cumhuriyet İlkokulu’nda düzenlenen kahvaltı programına katılarak okul yönetimi ve okul aile birliği ile bir araya geldi.

23.03.2014 18:43

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Esenyurt Cumhuriyet İlkokulu'nda düzenlenen kahvaltı programına katılarak okul yönetimi ve okul aile birliği ile bir araya geldi.

Cumhuriyet İlkokulu kahvaltı programına, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Özvatan ve Esenyurt 'ta görev yapan okul müdürleri katıldı. Kahvaltı programında konuşan Esenyurt İlçe Milli Eğitimi Müdürü Yusuf Özvatan, "Öğretmenlerimiz, müdürlerimiz görevleri için nereye yollarsanız oraya giderler. Uzun yıllardır eğitim vermek için vatanımızın her yerini geziyoruz. Belediye Başkanımız Necmi Kadıoğlu, ilçemizde bulunan okullarımıza gerekli yardımı yapıyor ve İlçemize okullar kazandırmaya devam ediyor. Başkanımız Necmi Kadıoğlu'na ilçemize kazandırdığı okullar için çok teşekkür ediyorum "dedi.

BAŞKAN KADIOĞLU: "ÜLKENİN GELECEĞİ SİZLER YETİŞTİRİYORSUNUZ"

Okul müdürleri ile kahvaltıda bir araya gelen Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ise eğitimde yapılacak hizmetlere ara vermeden devam edeceğinin vurgusunu yaptı. Başkan Kadıoğlu, "Öğretmenler ve eğitim camiası olarak ülkemizin geleceğini sizler yetiştiriyorsunuz. Biz de sizlerin daha rahat eğitim verebilmesi için yerel yöneticiler olarak proje üretiyor, yeni okullar yapıyoruz. Birkaç gün önce, Öğretmenler Sosyal Tesisleri'nin temelini attık ve yakında hizmetinize sunacağız. Ayrıca geçtiğimiz günlerde 2 tane okulumuzun temelini attık ve daha yaptıracağımız 20 tane okulumuz var. Şuan ki belediye binasının bulunduğu yere de 2 tane okul yapmayı planlıyoruz" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Başkan Kadıoğlu Cumhuriyet İlkokulu'nu Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement