Başkan Sargın Yeni Kaymakam Pehlivan'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Başkan Sargın Yeni Kaymakam Pehlivan'ı Ziyaret Etti

Başkan Sargın Yeni Kaymakam Pehlivan\'ı Ziyaret Etti

İznik Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan bu gün göreve başladı. İznik Belediye Başkanı Osman Sargın Yeni Kaymakam Pehlivan'ı makamında ziyaret ederek hoş geldin ziyaretinde bulundu.

03.08.2015 14:47

İznik Belediye Başkanı Osman Sargın, Belediye Başkan Yardımcıları Mehmet Hıştıroğlu, Necati Tosun, Bursa Büyükşehir Belediyesi İlçe Koordinatörü Serkan Acar ve İznik Belediyesi Özel Kalem Müdürü Engin Semerci ile birlikte ziyarette bulundu.

Hayırlı olsun ziyaretinde bulunan İznik Belediye Başkanı Osman Sargın"Yeni Kaymakamımız ile birlikte İznik için güzel işler yapacağız. Kendilerine çalışmalarında başarılar diliyorum" dedi.

İznik Kaymakamı Ali Hamza Pehlivan yaptığı açıklamada ise bundan sonra bütün mesai arkadaşlarım ile birlikte öncelikle İznik'in huzuru, güvenliği, esenliği, birliği, dayanışması ve gelişmişlik yolunda ilerlemesi adına çalışmalar yapacaklarını söyledi.

Medeniyetler Başkenti İznik'te görev yapmanın mutluluğu içinde olduğunu belirten Pehlivan, şunları kaydetti: ''Çalışma arkadaşlarımızla birlikte tabi ki sevgi ve hoşgörüyü hakim kılarak, insanlara nezaketle yaklaşarak, disiplini elden bırakmadan, kuralları yok saymadan öncelikle devletimizin varlığını hissettirme hususunda çalışmalar ortaya koyacağız. Bunun yanında da oda ve dernek başkanlarımızla, siyasi parti temsilcilerimizle, sivil toplum temsilcilerimizle, basın mensuplarımızla inanıyorum ki dayanışma ruhu içerisinde hareket ederek, ilçemizin çıtasını biraz daha yukarılara taşıma adına mücadele edeceğiz. Bu konuda da kalbi, gönlü İznik için atan İznik'te yaşayan, İznik'te çalışan herkesin aynı duyarlılıkta olacağına inanıyorum'' dedi.

Ziyaretin ardından İznik Kaymakamı Pehlivan ile birlikte İznik Belediye Başkanı Osman Sargın Esnafları ziyaret ederek hayırlı işler diledi. Bir süre Kılıçaslan Caddesi üzerinde yol çalışmalarını inceleyerek bilgi aldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Sargın Yeni Kaymakam Pehlivan'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • insanin zeki diplomali sinitaraf olmayaniniyigittc: Hos gelmis fefa gelmis 0 0 Yanıtla
  • insanin zeki diplomali sinitaraf olmayaniniyigittc: Emine yilmazi 0 0 Yanıtla

Advertisement