Başkan Tosun'dan Ramazan Ayı Mesajı! - Son Dakika
Güncel

Başkan Tosun'dan Ramazan Ayı Mesajı!

Başkan Tosun\'dan Ramazan Ayı Mesajı!

Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Ramazan ayı dolayısıyla mesaj yayımladığı mesajında, 11 ayın sultanı olan Ramazan ayının bereketi ile yüreklerde mutluluk ve manevi coşkular oluşturduğunu belirtti.

15.05.2018 16:13  Güncelleme: 16:15

Ramazan ayının, insanlığa en büyük hediye olarak dünyaya gönderilen kutsal kitabımız Kuran-ı Kerim'in indirildiği ay olduğunu dile getiren Kula Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, Ramazan ayının İslam Alemi'nin heyecanla beklediği bolluk, bereket, rahmet ve mağfiret zamanı olduğunu belirttiği mesajında şunlara yer verdi.

"Tüm Müslüman aleminin özlemle beklediği bir Ramazan Ayını daha idrak edebilmenin mutluluğunu yaşamaktayız. Ramazan ayı, Birlik, beraberlik, kardeşlik, yardımlaşma ve paylaşma gibi duyguların yeniden pekiştiği rahmet kapılarının sonuna kadar açıldığı mağfiret, bolluk ve bereket ayıdır. Kula Belediyesi olarak bu Ramazan'da Kula'da farklı bir atmosfer oluşturmak amacıyla Yunus Emre ve Şehit Ömer Halis Demir Kent Meydanı'nda oluşturacağımız revaklı açık hava mescidinde inşallah ibadetlerimizi hep birlikte gerçekleştireceğiz. Bunun yanında gerçekleştirilecek sohbetler, tasavvuf müziği dinletileri, Kur'an-ı Kerim Tilaveti, çocuklara yönelik meddah, karagöz ve orta oyunlarıyla Ramazan'ı Kula'da farklı yaşayacağız. Cenab-ı Hakk'ın rahmet, bereket, af ve mağfiretinden azami derecede istifade etmek temennisiyle bu mübarek ayın tüm hemşehrilerimiz ve İslam alemi için her türlü sıkıntıdan kurtulmasına, barış ve kardeşlik duygularının, birlik ve beraberliğin kuvvet bulmasına vesile olmasını en kalbi duygularımla niyaz ediyorum. Bütün hemşehrilerimizin ve İslam dünyasının Ramazan ayını yürekten kutluyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Başkan Tosun'dan Ramazan Ayı Mesajı! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement