Bodrum İnşaat Değil Müzik Yaptılar - Son Dakika
Güncel

Bodrum İnşaat Değil Müzik Yaptılar

Bodrum İnşaat Değil Müzik Yaptılar

İnşaat değil müzik yaptılarMuğla'nın Bodrum İlçesi'ndeki bir inşaat markasının düzenlediği kokteylde, demir çubuk, plastik boru, tuğla, kova, teneke, sac ve porselen gibi inşaat malzemelerinden orkestra oluşturan müzisyenler, 45 dakika canlı performans yaptı.

07.03.2016 18:26

İnşaat değil müzik yaptılar

Muğla'nın Bodrum İlçesi'ndeki bir inşaat markasının düzenlediği kokteylde, demir çubuk, plastik boru, tuğla, kova, teneke, sac ve porselen gibi inşaat malzemelerinden orkestra oluşturan müzisyenler, 45 dakika canlı performans yaptı.

Çağdaş Holding'in 29 yıllık inşaat deneyimini yansıtan Çağdaş Yapı Grup'un sektör temsilcilerinin ve çözüm ortaklarının biraraya geldiği tanıtım kokteyline 500'e yakın iş adamı katıldı. Kokteylde Çağdaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi Dağlarca Çağlar, Bodrum Esnaf ve İşadamları Derneği (BESİAD) Yönetim Kurulu üyesi Engin Kaplan, firma yetkilileri, üst düzey yöneticileri ile ürünlerinin tasarımcıları katıldı. Duravit Bodrum Mağaza Müdürü Simla Aldinç, "Amacımız sektördeki taşeronlar, satın alma müdürleri, proje mühendisleri, mimarlar ve proje sahiplerini Çağdaş Holding bünyesinde, ünlü marka tedarikçileri ile bir araya getirmekti. Çağdaş Holding bünyesindeki tedarikçilerimizden, Duravit, Grohe, Biem, Dornbracht, Novawood, Artemis, Sonia Omega, Evi metal, Aco, Betaş gibi firmalar ve sektörde öncü firmaların stantları ve bölge müdürleri ile gelen hediyeleri birlikte dağıtarak önemli bir tanıtımı gerçekleştirdik" dedi.

Çağdaş Holding Yönetim Kurulu Üyesi Dağlarca Çağlar ise "Sektörde bir sinerji yaratarak, piyasayı hareketlendirmek ve sorunlara çözüm ortağı olmak en büyük amaçlarımız arasındadır. Bugün burada bulunan sektör temsilcileri ve çözüm ortakları ile bir buluşma gerçekleştirdik. Sektördeki daralmayı böyle bir organizasyon ile hareketlendirmeyi amaçladık ve gayet de güzel oldu" diye konuştu.

İŞÇİ SANDILAR, ORKESTRA ÇIKTI

Bodrum'da farklı mekanlarda müzik yapan ritm ustaları sanatçılar Ozi, Türker ve Mazhar üçlüsü kokteyl anında demir çubuk, plastik boru, tuğla, kova, teneke, sac, porselen malzeme ve otuza yakın inşaat malzemesinden oluşturdukları orkestra önüne 'Dikkat İnşaat Alanı', 'Koruyucu Malzemeni Kullan', 'Şantiye', 'Önce İş Güvenliği' yazılı tabelaların arkasına geçerek 45 dakikalık canlı performans yaptı. Grubun inşaat malzemeleri kullanarak çaldıkları ritmler izleyenlere keyifli anlar yaşattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bodrum İnşaat Değil Müzik Yaptılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement