Bursa Dolandırıcılık Güvenlik Kamerasında - Son Dakika
Güncel

Bursa Dolandırıcılık Güvenlik Kamerasında

Bursa Dolandırıcılık Güvenlik Kamerasında

Dolandırıcılık güvenlik kamerasında Dolandırıcıya altın dolu poşeti kendi elleriyle verdi Bursa'da, kendisini arayarak polis olduğunu söyleyen dolandırıcı Cumali K.?ye inanan A.E. adlı kadın 9 bin lira değerindeki altın dolu poşeti çöp kutusunun yanına bırakarak ayrıldı.

04.03.2015 23:35

Dolandırıcılık güvenlik kamerasında

Dolandırıcıya altın dolu poşeti kendi elleriyle verdi

Bursa'da, kendisini arayarak polis olduğunu söyleyen dolandırıcı Cumali K.?ye inanan A.E. adlı kadın 9 bin lira değerindeki altın dolu poşeti çöp kutusunun yanına bırakarak ayrıldı. Altın dolu poşeti alarak kaçan zanlıyı polis ekipleri elindeki çantadan teşhis ederek yakaladı. Kadının dolandırıcıya altın dolu poşeti nasıl verdiği ise güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Merkez Osmangazi İlçesi Tayakadın Mahallesi'nde oturan A.E.?yi arayan ve kendisini polis olarak tanıtan Cumali K. 'Bursa'da bir kuyumcu soygunu oldu. Soygun yapılan kuyumcuda sizin kimliğiniz bulundu. Evinizdeki altınlar da bu kuyumcudan çalınan altınlar olabilir. Altınlarınızı incelememiz gerekiyor. Bu sürede telefonu kapatmayın ve kimseye bir şey söylemeyin. Operasyon gizli yürütülüyor. Siz evdeki altınları bir poşete koyun ve Tayakadın Mahallesi'ndeki bıçakçı dükkanının yanındaki çöp kutusunun yanına bırakın ve ayrılın. Polis arkadaşımız altınları oradan alacak ve inceledikten sonra size geri getirecek' dedi. Bunun üzerine paniğe kapılan A.E. 9 bin lira değerindeki altını poşete koyarak dolandırıcının dediği çöp kutusunun yanına bıraktı. Bu arada dolandırıcı Cumali K. ile sürekli iletişim halinde olan A.E. altınları bıraktıktan sonra olay yerinden ayrıldı. Kadının gitmesinin ardından Cumali K. Altın dolu poşeti alarak kayıplara karıştı. A.E. ise altınları inceledikten sonra getirmesi için Cumali K.?yi aradı. Ancak kendisini arayan cep telefonu numarasının kapandığını öğrenince dolandırıldığını anladı ve karakola giderek durumu anlattı.

ÇANTASI ELE VERDİ

Kadının ifadelerinden yola çıkan Bursa Emniyet Müdürlüğü Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri kadının altın dolu poşeti bıraktığı yerdeki bıçakçı dükkanının güvenlik kamerası görüntülerini inceledi. Görüntülerde kadının poşeti bıraktığını ve dolandırıcının poşeti aldığını gören polis, dolandırıcının elinde küçük bir çanta olduğunu fark etti. Soruşturmayı genişleten polis ekipleri eşkali tespit edilen Cumali K. Kent Meydanı'nda gezerken yakalandı.

Polisteki ifadesinde suçunu itiraf eden zanlı adliyeye sevk edildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bursa Dolandırıcılık Güvenlik Kamerasında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement