Çanakkale - Kız Arkadaşına Tır Ile Evlenme Teklifi Yaptı - Son Dakika
Güncel

Çanakkale - Kız Arkadaşına Tır Ile Evlenme Teklifi Yaptı

Kız arkadaşına TIR ile evlenme teklifi yaptıÇANAKKALE'nin Biga İlçesi'nde, TIR şoförü Mert Durma (27), bir yıl önce tanıştığı kız arkadaşı Gökçe Kara'ya (25) sürpriz bir evlenme teklifi yaptı.

14.02.2017 21:07

Kız arkadaşına TIR ile evlenme teklifi yaptı

ÇANAKKALE'nin Biga İlçesi'nde, TIR şoförü Mert Durma (27), bir yıl önce tanıştığı kız arkadaşı Gökçe Kara'ya (25) sürpriz bir evlenme teklifi yaptı.

Bir şirkette TIR şoförü olarak çalışan Mert Durma, üzerinde kendisinin kız arkadaşıyla çekilmiş bir fotoğrafının da bulunduğu pankarta 'Benimle evlenir misin Gökçem' yazdırdı. TIR'ın dorsesinin yan tarafına pankartı astı. Saat 19.00'da ise İlçedeki bir alış veriş merkezinin önüne TIR'ı park etti. Ardından da alış veriş merkezindeki güvenlik görevlisine, arkadaşlarının hiç bir şeyden haberi olmadan gezmeye getirdiği kız arkadaşının adını anons ettirerek dışarı çıkmasını sağladı. Dışarı çıkan Gökçe Kara, evlenme teklifi için hazırlanan TIR'ı görünce şaşkınlığını gizleyemedi. Patlatılan konfetilerin arasında Mert Durma, kız arkadaşının önünde diz çökerek evlenme teklifini yaptı. Kız arkadaşı Gökçe Kara'dan 'evet' yanıtını alınca da kendisine sımsıkı sarılarak sevinç yaşadı. İlginç evlenme teklifini izleyen çevredeki vatandaşlar ise gençleri tebrik ederek, mutluluk diledi.

Çanakkale - Kız Arkadaşına Tır Ile Evlenme Teklifi Yaptı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Çanakkale - Kız Arkadaşına Tır Ile Evlenme Teklifi Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement