Cem Gülbent, Toros Koleji'nde - Son Dakika
Güncel

Cem Gülbent, Toros Koleji'nde

Cem Gülbent, Toros Koleji\'nde

Fantastik edebiyatın önemli kalemlerinden Cem Gülbent, NT Toros Koleji ve NT Toros Akdeniz Koleji'nde okurlarıyla buluşuyor.

12.12.2013 11:14

Fantastik edebiyat türünde eserler veren Cem Gülbent, okurlarıyla Toros Koleji ve Toros Akdeniz Koleji'ndeki NT Mağazaları'nda buluşacak. 12 Aralık Perşembe günü gerçekleşecek etkinliklerden ilki saat 10:30'da Toros Koleji'nde ikincisi ise saat 14:00'da Toros Akdeniz Koleji'nde gerçekleşecek etkinlikte Gülbent okurlarıyla sohbet etmenin yanı sıra kitaplarını da imzalayacak.

Cem Gülbent'in "Düşler Ülkesi Paradokya"sı

Gecenin Gizemli Oyununda heyecan devam ediyor! Diğer kahramanlar gibi sen de Paradokyaya ne zaman gireceğini merakla bekliyor olmalısın. Düşler Ülkesinin gizemi, bilinçaltındaki âlemin kapısını ardına kadar açmış durumda. Paradokslarla çevrili yolculuğun, uykuya daldığın her an başlayabilir.

Açtığın her kapı aynı yere çıkıyorsa, geldiğin yer başladığın noktaysa, etrafında gerçekten güveneceğin biri yoksa, bir kısırdöngünün içine hapsolduysan oyunundan nasıl çıkacaksın? Zaman hızla akıyor. Oyundan çıkmak ve yeni maceralara koşmak için fazla vaktin yok.

Paradokya'da açılan yeni kapılar, yepyeni maceraların habercisi! Düşler Ülkesine hoş geldin!

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Cem Gülbent, Toros Koleji'nde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement