CHP'li Işık, Kültür Bakanı'na "6 Tane Makam Odası Yaptırdığınız İddiası Doğru Mu?" Diye Sordu - Son Dakika
Güncel

CHP'li Işık, Kültür Bakanı'na "6 Tane Makam Odası Yaptırdığınız İddiası Doğru Mu?" Diye Sordu

CHP\'li Işık, Kültür Bakanı\'na "6 Tane Makam Odası Yaptırdığınız İddiası Doğru Mu?" Diye Sordu

CHP Erzincan Milletvekili Muharrem Işık, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik'e, "Bakanlığınıza bağlı Genel Müdürlük binalarında şahsınız için 6 tane makam odası yaptırdığınız iddiası doğru mudur?

30.01.2014 11:34

CHP Erzincan Milletvekili Muharrem Işık, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik'e, "Bakanlığınıza bağlı Genel Müdürlük binalarında şahsınız için 6 tane makam odası yaptırdığınız iddiası doğru mudur?" diye sordu.

Işık, Kültür ve Turizm Bakanı'nın yanıtlaması istemiyle TBMM Başkanlığına sunduğu soru önergesinde, "Bu kadar makam odasına neden gerek duydunuz?Bu makam odalarının her birinin kamuya olan maliyeti ne kadardır?

Bir oda için alınan sadece 9 parça mobilya takımı için Döner Sermaye bütçesinden 178 bin TL ödendiği doğru mudur? Altı adet makam odasının her biri için alınan mobilya takımına ne kadar ödenmiştir?Bakanlığınızın Strateji Geliştirme Başkanlığında halen kaç kişi çalışmaktadır? Bunlardan kaçı aktif olarak çalışmakta, kaçı görevlerine gelmeden maaş almaktadır?" sorularını yöneltti.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel CHP'li Işık, Kültür Bakanı'na '6 Tane Makam Odası Yaptırdığınız İddiası Doğru Mu?' Diye Sordu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • cemalettin: doğrudur :) yatak odasına 7 kasa koyanlar oda da yaparlar :D 0 0 Yanıtla

Advertisement