Cinayet Şüphelisi "İstemeden Oldu" Dedi - Son Dakika
Güncel

Cinayet Şüphelisi "İstemeden Oldu" Dedi

Cinayet Şüphelisi "İstemeden Oldu" Dedi

Adana'da trafik kazası sonrası çıkan silahlı çatışmada, otomobiliyle yoldan geçen E.A.'nın ölümüne neden olan zanlı, çok üzgün olduğunu söyledi.

12.04.2013 11:46  Güncelleme: 12:46

Adana'da trafik kazası sonrasında çıkan silahlı çatışmada, yoldan otomobiliyle geçen 35 yaşındaki E.A.'nın ölümüne neden olan ve olaydan 48 gün sonra yakalanan 23 yaşındaki Ş.A., poliste verdiği ilk ifadesinde "İstemeden oldu, çok üzgünüm" dedi.

Meydan Mahallesi Kıbrıs Caddesi'nde 22 Şubat günü özel bir tıp merkezinin önünde meydana gelen olayda, aynı mahallede oturan HB., M.K. ile İ.D. otomobil ile giderken, S.L.'nin kullandığı motosiklete çarptı. Motosikletten düşen Ş.L., hafif yaralandı. K., B. ve D., S.L.'yi Kıbrıs Caddesi üzerindeki özel bir tıp merkezine götürdü.

S.L. ayakta tedavi edilirken, kazayı haber alan ağabeyi İ.L. de tıp merkezine geldi. İ.L., kardeşine çarpan sürücü İ.D.'yi tartakladı. Bu sırada arkadaşının tartaklanmasına hazmedemeyen H.B., arkadaşları Ş.A. ile H.B.'yi çağırdı. İddiaya göre A. ve B. de olay yerine gelince iki grup arasında silahlı çatışma çıktı.

HİÇ İLGİSİ YOKKEN VURULARAK ÖLDÜ

Bu sırada hiçbir şeyden haberi olmayan ve tıp merkezine uzman bir doktor arkadaşını almaya gelen ilaç firması temsilcisi E.A., otomobille parktan çıkarken seken bir kurşunla başından yaralandı. A., götürüldüğü Yüreğir Başkent Hastanesi'nde öldü. Olayın ardından E.A.'yı öldüren kurşunun cinayet sonrası kaçan Ş.A.'nın silahından çıktığı belirlendi. Hakkında arama emri çıkarılan A.'nın, dün otomobille gezdiğini belirleyen Asayiş Şube Müdürlüğü İnfaz Büro Amirliği ekipleri, şüpheliyi sahte kimlikle yakaladı. Şüpheli verdiği ifadesinde, "Olay günü çatışmanın ortasında kaldık. Birinin öldüğünü sonradan duydum. Ben kimseye bilerek ateş etmedim. Böyle olmasını istemezdim. Çok üzgünüm" dedi.

Geniş güvenlik önlemi altında adliyede sevk edilen şüpheli Ş.A. tutuklandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Cinayet Şüphelisi 'İstemeden Oldu' Dedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement