Dersimspor'dan Belediye Başkanına Teşekkür Plaketi - Son Dakika
Güncel

Dersimspor'dan Belediye Başkanına Teşekkür Plaketi

Dersimspor yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Edibe Şahin'i makamında ziyaret etti.

05.04.2014 09:07  Güncelleme: 09:11

Belediye Başkanlığı dönemi süresince Dersimspor'a verdiği destek ve kente yaptığı hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Edibe Şahin'e teşekkür eden Dersimspor yönetim kurulu başkanı Erdal Güntaş, "Bizler Dersimspor'a gönül verenler olarak başarılı olmak için çabalarken belediyemizden gerektiğinde önemli destekleri aldık. Bu gönüllü desteklerinizden dolayı takımımız, yönetim kurulumuz, taraftarımız ve Dersim adına teşekkür ediyorum" dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanımız Edibe Şahin," Belediye yönetimi olarak Dersimsporun kurulduğu günden bugüne kadar imkânlarımız ölçüsünde maddi ve manevi destek verdik. Eminim bizden sonra da bayrağı devralan yeni belediye yönetimimiz de aynı duyarlılıkla desteklerine devam edecektir. Dersimspor hem ilimizde hem de ülkede hak ettiği noktaya çıkar. Dersimspora ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum" dedi.

Ardından heyet, Dersimspor'a katkılarından ve desteklerinden dolayı Belediye Başkanımız Edibe Şahin'e teşekkür plaketi verdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Dersimspor'dan Belediye Başkanına Teşekkür Plaketi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement