Dilek Ağacı 7. Yılında Edirne'de Minik Avuçlarda, Büyük Umutlar! - Son Dakika
Güncel

Dilek Ağacı 7. Yılında Edirne'de Minik Avuçlarda, Büyük Umutlar!

Capitol Alışveriş Merkezi, sosyal sorumluluk projesi Dilek Ağacı ile 7. Senesinde Edirne'nin Meriç ve İpsala ilçelerinden 700 çocuğun dileklerini gerçekleştirmeye devam ediyor.

08.07.2015 14:39

Meriç ve İpsala ilçelerinin köylerinden öğrencilerin dilekleri, Capitol'de kurulan Dilek Ağacı'nın dallarında yerini aldı. Rengârenk hayaller, 1 Temmuz itibariyle 10 Eylül'e kadar yardım sever ziyaretçiler ile buluşacak.

Dilek Ağacı'na Bir Mutlulukta Siz Ekleyin

Capitol'de gelenek haline gelen Dilek Ağacı Projesi 2015 yılında 700 çocuğun hayaline kavuşmasını hedefliyor. Bugüne kadar 6 bin çocuğa umut olan Dilek Ağacı, 7. yılında, Marmara Bölgesi'nde imkan kısıtlığı yaşayan çocukları mutlu etmek için çalışıyor.

Her yıl farklı bir şehrin seçildiği Dilek Ağacı projesi, bu sene Edirne'nin iki farklı ilçesinde yüzlerce çocuğun hayallerini gerçekleştirmek için yola çıktı. Çocuklar minik elleriyle dileklerini rengârenk zarflara koyup ağaca astılar. Kimi dost olmak, büyütmek, beslemek için balık, köpek isterken kimi de kitaplarını dizebileceği bir kitaplık, derslerini daha iyi çalışmak için bir masa veya yıldızları daha yakından görebileceği bir teleskop istiyor. Bu heyecanlı bekleyiş, hediyelerine kavuştukları ana kadar devam edecek.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Dilek Ağacı 7. Yılında Edirne'de Minik Avuçlarda, Büyük Umutlar! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement