Diyarbakır'da Uyuşturucu Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Diyarbakır'da Uyuşturucu Operasyonu

Diyarbakır\'da Uyuşturucu Operasyonu

Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı'nca gerçekleştirilen arama ve yol kontrol çalışmalarında uyuşturucu ve silah ele geçirildi.

09.09.2015 19:13

Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı'nca gerçekleştirilen arama ve yol kontrol çalışmalarında uyuşturucu ve silah ele geçirildi.

Konuya ilişkin İl Valiliği'nden yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü, Kayapınar İlçe Jandarma Komutanlığı ile Değirmendere Jandarma Karakol Komutanlığı'nca uyuşturucu ile mücadele maksadıyla adli arama ve yol kontrol faaliyetleri icra edildiği belirtildi.

Açıklamada, "Baykara Mahallesi'nde icra edilen adli arama neticesinde, 7 bin 450 gram kubar esrar, 13 kök kenevir ve 2 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirilmiştir. Değirmendere Jandarma Karakol Komutanlığı'nca icra edilen yol kontrol ve arama faaliyetinde ise 60 adet sentetik hap, 10 gram toz esrar ile 70 gram kubar esrar ele geçirilmiştir. Cumhuriyet savcılığının talimatı ile ele geçirilen uyuşturucu maddelere el konulmuş, olay ile gözaltına alınan 2 şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konulmuştur. Halkımızın huzur ve güvenliğinin sağlanması ve uyuşturucu ile mücadele kapsamında yürütülen çalışmalara kararlılıkla devam edilecektir" denildi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Diyarbakır'da Uyuşturucu Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement