Diyarbakır'da Zabıtaya Kızan Seyyar Satıcı Tezgahını Ateşe Verdi - Son Dakika
Güncel

Diyarbakır'da Zabıtaya Kızan Seyyar Satıcı Tezgahını Ateşe Verdi

Diyarbakır'da zabıtaya kızan seyyar satıcı tezgahını ateşe verdiDİYARBAKIR merkez Yenişehir ilçesinde seyyar satıcılık yapan bir kişi, zabıtalara kızarak meyve sattığı seyyar aracını ateşe verdi.

16.02.2017 17:09

Diyarbakır'da zabıtaya kızan seyyar satıcı tezgahını ateşe verdi

DİYARBAKIR merkez Yenişehir ilçesinde seyyar satıcılık yapan bir kişi, zabıtalara kızarak meyve sattığı seyyar aracını ateşe verdi. Söz konusu seyyar satıcı gözaltına alınıp ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılırken, seyyar satıcının tezgahını ateşe verdiği anlar bir vatandaşlar tarafından saniye saniye telefona kayıt edildi.

Merkez Yenişehir ilçesinde bulunan Sanat Sokağında seyyar tezgahında meyve satan bir seyyar satıcı, denetim yapan zabıtalar tarafından seyyar aracının kaldırılması yönünde uyarıldı. Bu duruma sinirlenen satıcı, zabıtalara tepki göstererek meyvelerinde üzerinde bulunduğu seyyar aracını ateşe verdi. Yaşanan olay çevrede bulunan bir vatandaş tarafından cep telefonu ile kayıt altına alınırken, adı öğrenilemeyen satıcı gözaltına alındı. Emniyetteki ifadesinin ardından seyyar satıcı serbest bırakıldı. Yanan seyyar satıcı tezgahı ise çevredekiler tarafından söndürüldü.

Diyarbakır\'da Zabıtaya Kızan Seyyar Satıcı Tezgahını Ateşe Verdi
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Diyarbakır'da Zabıtaya Kızan Seyyar Satıcı Tezgahını Ateşe Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement