Dizi Oyuncusunun Trafik Kazasında Yaralanması - Son Dakika
Güncel

Dizi Oyuncusunun Trafik Kazasında Yaralanması

Dizi oyuncusu Bulut Köpük ve arkadaşı Bulgan Bora Şahin'in tedavisi, İzzet Baysal Tıp Fakültesi Hastanesinin yoğun bakım ünitesinde sürdürülüyor

18.04.2011 12:15

Abant yolunda otomobilin devrilmesi sonucu ağır yaralanan dizi oyuncusu Bulut Köpük ve arkadaşı Bulgan Bora Şahin'in tedavisi, İzzet Baysal Tıp Fakültesi Hastanesinin yoğun bakım ünitesinde sürdürülüyor.

Ankara'dan Abant'a giden Bulgan Bora Şahin idaresindeki 06 BK 0485 plakalı otomobilin 16 Nisanda Ömerler köyü mevkisinde devrilmesi sonucu yaralanan Şahin ile dizi oyuncusu Bulut Köpük'ün tedavi gördüğü hastanenin başhekimi Prof. Dr. Hayrettin Öztürk, yaptığı açıklamada, Köpük ile Şahin'in yoğun bakım ünitesinde tedavisinin devam ettiğini söyledi.

Öztürk, "Ağır yaralı olarak hastanemize getirilen ve acil serviste müdahale yapıldıktan sonra yoğun bakım ünitesine alınan yaralıların tedavisi sürüyor. Yoğun bakım ünitesinde tedavileri devam eden Köpük ve Şahin'in hayati tehlikeleri devam ediyor. Bulgan Bora Şahin'in durumu ciddiyetini koruyor, Bulut Köpük'ün durumu iyiye gidiyor" dedi.

- BOLU

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Dizi Oyuncusunun Trafik Kazasında Yaralanması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement